Mennyi esélye van annak, hogy találok egy süket spániel kölyöknek egy elkötelezett, "tökéletes" gazdit?
Szia, én a spánielmentés egyik ideiglenesezője vagyok maga a fajtamentés nem üzemeletet menhelyet ha lenne rá keretünk akkor sem tennénk mivel képtelenség lenne a kutyákról lelkiismertesen, egyénre szabottan gondoskodni.
Tudom azt írtad, hogy nem akarod menhelyre adni és látom a linkünket is betette már valaki. Nyugodan keresd meg Juditot a 06309983947-es számon segíteni fog.
Nem minősítem az előzőgazdikat, kérlek ha örökbe adod légy nagyon körültekintő az ingyen kölyök még így süketen is nagyon kapós mivel szülni/fedezni így is tud a szaporítóknak pedig mindig kell a vérfrissítés akár azon az áron is, hogy utánna sorban születnek a süket.....vagy más örökletes betegséggekkel terhelt kiskutyák.
Ha szeretnél minket jobban megismerni olvass bele a fórumonkba, engem itt panettone néven találsz meg:
nem vagyunk habzószájú állatvédők, soha nem harapunk meg senkit ha szeretnéd szívesen segítünk hogy olyan helyre kerüljön ahol tényleg családtagnak számít.
Sajnos a gazdikat keményen kell szűrni, ha pl meghírdeted úgy hogy ivartalanítva és így jelentekzik valaki már nagyobb bizalommal lehetsz iránta.
Kérdezz nyugodtan, ha tudunk segítünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!