Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi esélye van annak, hogy...

Mennyi esélye van annak, hogy találok egy süket spániel kölyöknek egy elkötelezett, "tökéletes" gazdit?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömék vettek egy fajtatiszta, nagyon szép kiskutyát, akiről kiderült, hogy süket. Leakarták adni a menhelyre, de inkább elhoztam tőlük. Én nem szeretném megtartani, van már saját kutyám. Hol tudnék neki gazdit keresni?
2010. okt. 25. 15:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Aki komolyan elgondolkodott rajta: sokat járok mindenfelé átutazóban, így esetleg megbeszélhetjük, lehet, pont útba esnél. Adsz egy privát mailt?
2010. okt. 25. 16:28
 12/12 panettone ***** válasza:

Szia, én a spánielmentés egyik ideiglenesezője vagyok maga a fajtamentés nem üzemeletet menhelyet ha lenne rá keretünk akkor sem tennénk mivel képtelenség lenne a kutyákról lelkiismertesen, egyénre szabottan gondoskodni.

Tudom azt írtad, hogy nem akarod menhelyre adni és látom a linkünket is betette már valaki. Nyugodan keresd meg Juditot a 06309983947-es számon segíteni fog.

Nem minősítem az előzőgazdikat, kérlek ha örökbe adod légy nagyon körültekintő az ingyen kölyök még így süketen is nagyon kapós mivel szülni/fedezni így is tud a szaporítóknak pedig mindig kell a vérfrissítés akár azon az áron is, hogy utánna sorban születnek a süket.....vagy más örökletes betegséggekkel terhelt kiskutyák.

Ha szeretnél minket jobban megismerni olvass bele a fórumonkba, engem itt panettone néven találsz meg:

[link]

nem vagyunk habzószájú állatvédők, soha nem harapunk meg senkit ha szeretnéd szívesen segítünk hogy olyan helyre kerüljön ahol tényleg családtagnak számít.

Sajnos a gazdikat keményen kell szűrni, ha pl meghírdeted úgy hogy ivartalanítva és így jelentekzik valaki már nagyobb bizalommal lehetsz iránta.

Kérdezz nyugodtan, ha tudunk segítünk.

2010. okt. 26. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!