A kutyának megakadt a torkán a csont, mit lehet tenni?
Vagy a torkán vagy a belei felső részén megakadt a csont, valószínűleg egy kisebb csontdarab. Napok óta köhög. Szóval szerintem inkább a torkán. Csirkefarhátat kapott.
Állatorvosra nincs pénzem, hogy műtétre vigyem. Mit lehet tenni?
Én nem tudok a szájába nézni, mert nem engedi.
Kérdező, mégis milyen válaszokra számítottál, most őszintén?? Vállveregetésre?
Kutyát tartani nem alapjog, hanem luxus. Ha nincs meg a luxus, nem kell kutya.
12. Igen, aki megteheti.
11-es kérdésére (ha nem 1-ssel és 12-vel azonos) meg korábban már válaszoltam.
Kérdező, havonta kb 3000 ft a biztosítás. Olcsóbb, mint a kullancs ls szívféreg elleni védekezés. De gondolom ezen is spóroltok.
Ha ennyire nem akartok költeni a kutyára, nem kell tartani! Keressetek neki egy értelmes, felelős gazdát! A szüleidnek nem való kutya. (Mint látszik, gyereket is kár volt vállalniuk.)
#13 Aki nem teheti meg, az miért is tart kutyát? Havi 3000-6000 ft-ot nem tudsz rááldozni? Akkor mivel eteted? Ja...Moslékkal... Itt az eredménye. Mint ahogy előttem nagyon jól megfogalmazták, kutyát tartani nem jog, hanem luxus. Nem kötelező.
Gondolom chip sincs benne és oltva/féregtelenítve sincsen.. Ki tudja, mi minden baja van szerencsétlennek..
Kifogások kifogások, semmi probléma.
Érdekes, amikor itt kiírja valaki, hogy nem viszi állatorvoshoz, a következő válaszban hirtelen már nem övé a kutya, nincs pénze, munkanélküli és sorolhatnám.
99%-ban meg csupán egy felelőtlen szr gazda, akinek annyi gerince nincs, hogy bevallja ;), hanem hárít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!