Második képen szerintem eléggé huskys kiállása van, legalábbis a környékünkön lévő husky testtartására emlékeztet. Színe valóban labradoros.
Szerintem lehet benne husky és labrador. Cuki, de biztosan nagy mozgásigényű :)
Ő majdnem azonos megjelenésű, mint a kérdésben szereplő kutya. Ő egy labrador husky mix a leírás szerint és sárga színű, husky mintázat nélkül. Egyébként mivel szinte biztos, hogy nem 50-50%-ban husky - labrador mix, hanem van benne más is, így feltételezem lehetséges, hogy nem jön ki nála a husky mintázat.
Azt írtam, hogy SZERINTEM husky és labrador van benne. Leírtam számomra melyik fajtára hasonlít. Ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni. Úgyse fog DNS teszt nélkül soha kiderülni.
Ez a kutya pont annyira labrador, mint husky vagy spicc. Csak a színe stimmel, milyen 90%? Füle, feje, testalkata, farka, semmilye nem labradoros. Igen, lehet benne labrador, ez igaz, de hogy külsőre nem 90%-ban labrador az holt biztos. Ha fekete színű lenne senki nem mondaná rá, hogy nagyon labradorszerű, pedig a labrador is lehet fekete.
Nem minden kutyán látszik látványosan milyen fajták keveréke. Ha az instas kutya tudottan (ismertek a szülők) husky x labrador és mégsem annyira huskys kinézetű akkor mi a kérdés? Nem hasonlít a huskyra mégis husky mix, mert egyik szülője az volt... előfordul 🤷♀️
Én azért nem lepődnék meg, ha kiderülne a husky felmenő, ennek megfelelően mérlegelnék pl egy örökbefogadásnál.
Még egy labrador - husky, zéró husky mintázattal:
Most az hogy ő inkább labradoros vagy huskys kinézetű, mindenki döntse el maga.
A kommentek olvasása nélkül egyből az ugrott be, hogy labrador-husky.
Aztán meg ki tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!