Nagyon félős ,idősebb kutyához mennyi idő kell,hogy hagyja magat megsimogatni,megfogni?
6 eves volt,amikor a fiamek elhoztak ezt a jagd terrier szukat.Elozo helyen banthattak,mert a menyemtol felt,felvisitott ha probalta simogatni.Tobb kutyaval volt,harman voltak,nagyobb testu is.
Egy evig volt a fiameknal,de megszuletett az unokam,es nem szerettek volna,ha valami gond lesz.
Minket ismert,mert tobbszor voltunk naluk,voltunk mindig kajat neki.Volt hogy simogattam,egyszer fel is emeltem,aztan volt hogy felvinnyogott mikor hozza ertem.
El akartuk hozni ,magunkhoz,de nem tudtuk felemelni,es betenni a kocsiba,mert elbújt az oljaba,nem hagyta magat.
Aztan lehoztak a fiamek,itt van egy hete,de meg mindig nagyon fel.Kezembol probalom etetni,ritkan hagyja,hogy ,megsimogassam,de a ferjemnek is csak neha.
Labdazni nem tud nem ismeri,nem erdekli.Kinti kutya volt,a lakasba tegnapig nem mert bejonni..Most mar bejon neha,ovatosan.
Nem tudom,van e remeny hogy valtozik ez a helyzet,vagy mar oreg hozza most 7 eves..
Szeretnenk,simogatni,dedelgetni,de nagyon bizalmatlan,pedig nem vagyunk teljesen idegenek neki,csak a haz,az udvar.
Ez teljesen egyedi. Nincs standard, hogy mennyi idő után kezd oldódni.
A kézből etetés segíthet, hamarabb fog elkezdeni kötődni, nyitni.
Köszönöm szépen.
A ferjemnek ma mar hagyta magát simogatni.
Tőlem tartozkodik, ugy latszik,pedig en szeretem jobban a Kutyákat...
Ma vegre megtort a jeg!
Masfel napig nem voltunk itthon,es mikor hazajottunk,teljesen ,megvaltozott,hagyta magat simogatni,sot fel is emeltem.
Nagyon orulok.
Mar el voltam keseredve.De ugy latszik,rajott,hogy itt szeretik,vagy nem tudom mi tortent...
(Mielott valaki belekot,bosegesen hagytunk neki ennivalot innivalot...)
Mi történt azóta?
Lehet hogy a nőkkel van csak baja?
Azóta felengedett szinte teljesen.Na azért ölbe vétellel,emelgetessel nem próbálkozom.Van egy bizonyos pont amin túl nem megyünk.
Enyém múltkor megsimogatta,neki felvinnyogott...azóta hagyják,nem erőltetik.
Fürdeni csak finoman óvatosan,mert nem nagyon szereti továbbra se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!