Miért nem szeretne a kutyám sétálni?
Inkább szaglással motiválnám, mint jutalomfalattal.
Innentől csak kreativitás kérdése.
Keresős játékok, nyomkövetés, stb...
Nincs valaki, a kutya oviban, aki szívesen sétálna veletek?
Vagy egy barát egy nyugodt kutyussal? Egy másik kutya mellett kedved kapna a sétára.
Van labdája is, egy kisebb meg egy nagyobb, de azzal is ugyan ez volt. A kicsit most eltüntette, valahova elásta a kertbe :D
Sétánál próbáljam a labdát?
Az nem lehet hogy fázik a macsa vagy a só marja neki?
A póráz, nyakörv nem nehéz vagy kellemetlen neki?
Esetleg zajosabb az a hely ahova viszed?
Nem minden kutya annyira játék motivált, lehet jutalomfalat hatásosabb?
De az is lehet, hogy ilyen a személyisége. Nekem is van haverom aki lelkesen futja a marathont, én meg lustább vagyok, a futás nem köt le.
Nem gondolom, hogy fázik a mancsa. A nyakörve meg egy zooplusos Hunter nyakörv (10mm széles)
Város szélén lakunk, egy lovaspálya mellett szoktunk sétálni, ahol nincsennek kint a lovak, meg a környéken van egy erdő, ott szoktunk mászkálni, homokos út végig.
Talán csak jobb szeretne folyton velünk lenni. Most kint alszik este, mert melege van bent, de reggel annyira örül, hogy inkább nem is eszik, csak velünk van. Egyedül a virsli ami eddig úgy tűnik motiválja, meg van ilyen kong snackball játéka abba szoktam nyomni kutyáknak való májast, imádja azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!