Nem lesz baja a kutyának, ha csak halas tápot eszik, csak abból jut állati fehérjéhez?
Szerintem
Biztos nemlesz baja a kutyádnak
Elvègre a halhùs lenne az embernek is a legideàlisabb nem? Ùgytudom a halfèlèk a legegèszsègesebb hùsok..nem?
4-es: Jó nagy hülyeségeket írtál le. Egyáltalán nem kell a "változatosság kedvéért" mindig másmilyen táppal etetni, ezzel egyáltalán nem teszel jót a kutyáidnak.
A tápon kívül nem is eszik semmit? Rágcsálnivalót sosem kap? Vagy abból is csak lazacosat kap? Nem baj, ha csak halból jut fehérjéhez.
Attol hogy gabonamentes,nem feltètlen tartalmaz csak kizárólag egy fajta állati fehèrjèt. Sőt az sem igaz,hogy ha gabonamentes akkor általában halas.
Melyik tápot adod neki,ha megkèrdezhetem.
Èn arra jutok a “vàltozatossàggal”hogy ènis megunom azt az èyelt amit hetek òta eszek…így a brit care halas tàp ami fix
Ha elfogy akkor kapnak egy zsàk màs tàpot règebben az acana-t hasznàltam aztàn nemvolt vàltottam brit care-re és szebbnek tûnt ès szebbek is lettek a kutyàk bundài tôle ès a halasèrt megvannak veszve szinte
De azmellett heti 2x fôttkajàval etetem ha ismerôsöm vàg ès tudok egy kis potya “hulladèkhoz”jutni akkor az ha nem akkor belsôsèget veszek kis rizs kis zöldsèg tojàs nameg pàr szem halastàp,de szerintem amikor ezt kapjàk elsônek biztos kipècèzik a halat belôle mint a gyerek a tarhonyàd krumplibòl a kolbàszt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!