Egy yorki-sicu mix anyától, és yorki apától származó kiskutyákat mennyiért lehet adni oltás és féregahjtás nélkül vagy azzal?
Te szeretnél kiskutyát. Oké.
Szerinted a kutyád szeretne? A kutyád szeretné, hogy az ő felesleges szenvedéséből te pénzt csinálj?
Nem szereted a kutyádat, hasznot látsz benne, ez pedig undorító.
Fajtatiszta yorkikkal Dunát lehet rekeszteni, és szerinted a yorki keverékekkel?
Te direkt keverék kutyákat akarsz gyártani, elképesztő...
Van egy olyan, hogy MENHELY. Ismerős, esetleg hallottál már róla?
Na ott rengeteg kutya lakik, nem önszántából. És nem, nem boldogok. Hogy miért vannak ott? Az olyanok miatt, mint te.
És képzeld kölykök is vannak.
Úgyhogy akár be is sétálhatsz, és meg is menthetsz egyet, kutyagyártás helyett.
Hatalmas nagy bunkóságnak tartom az itt elhangzó válaszokat!
Hogy lehet így reagálni egy kérdésre?
A kérdező választ vár, nem pedig baromságokat!
Én most szombaton fogok venni egy keverék kiskutyát, és képzelje el a sok bunkó hozzászóló, hogy pénzt adok érte!
Egy si-cu anyától, és yorki apától származó kölyköt fogok venni, méghozzá 8000 Ft-ért. Oltással rendelkezik, de nincs megchippelve.
Én már rengetegszer próbálkoztam menhelyről kutyát örökbe fogadni, de nem sikerült, mert pesti menhelyeken találtam olyan kutyust, ami nekem kellene, de el sem jutottam odáig, hogy megnézhessem, mert nem pesti vagyok, és odaadták egy pestinek.
Nos én éppen ezért veszek pénzért keverék kutyust, mert nincs 20-30000 Ft-om egy si-cura, sem 40-60000-rem egy yorkira.
Egyébként, hogy válaszoljak a kérdésre, mindenképpen oltásokkal együtt add oda a kutyát, azok nélkül semmiképpen! Szerintem 8-10000 Ft-ért adhatod el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!