Ecopet és Brit kutyatápok milyen minőséget képviselnek, ajánlott a használatuk?
A Brit Premium nevével ellentétben középkategóriás tápnak számít, a Brit Care a prémium kategória. Etettem mindkettővel és a végtermék mennyiségében egyértelműen látszott, hogy a Care sokkal jobban hasznosul mint a Premium (napi 1 széklet vs napi 3-4).
Ecopettel személyes tapasztalatom nincs, de összetétel alapján ez is középkategóriának tűnik. Ha belefér a keretbe, akkor egyértelműen a Brit Caret válaszd.
Jobbminôsègû táp meglàtszik gyönyörûen az àllaton
Mi brit care-val etetünk vagy ha èpp kifogynak akkor az acana
Elèg jòfajta tàpok
Az Ecopetről sosem hallottam, most rákerestem. Sosem adnám a kutyámnak. Borzalom összetétel.
Britből csakis Brit Care. Nem Premium, nem Fresh.
5ös ezt most fotòzom
3as vagyok
Ès a baràtnômnek mondom egy ideje hogy amig a halas tàpon voltunk mintha szebblett
Volna a szôrük de ô fitymàlta az elmèletet hogy nemazè mert halas hanem mert jòfajta tàp…..
Nameg az enyèmek pl a halassat imàdjàk
Külföldön vesszük a tàpot 6-8nagy zsàkot az eltart a 3 terriernek ès ugye àltalàban amelyik akciòn van (ha van)ès persze hogy meg is unjàk…megeszik mindet de olyan fitymàlòdva szaglàsszàk noszogassàk az orrukkal ès olyan
“Hàt jò na megeszem”kezdik enni
A halassat meg pff nem hogy eszik faljàk hanem zabàljàk
Ès a szôrük is szebbtôle,4-5ève legalàbb hogy a brit care-val etetünk de a halasnàl sosem mutattak olyat hogy untàk volna..,de ok persze ezis kutya(szemèly)függô
:D nekem is annyi a bajom a halas tàppal hogy
Èn kinem àlhatom a halt sem az ízèt sem a szagàt…de ez ilyen
A màjat sem szeretik sokan aki meg igen az isteníti (ha jòl elkèszítik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!