Le kellett volna vinnem sétálni a kutyát?
Figyelt kérdés
A szüleim azt mondtàk vigyem már le Fifit, viszont én nem kértem kutyát, maguknak vették, van ezernyi más dolgom is. Ki akadtak ràm, jogosan?febr. 2. 13:12
11/16 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. A család arról (is) szól, hogy segítsük egymást. Ugyanúgy, ahogy ők is megtesznek neked olyan dolgokat, amik nem lenne kötelességük, neked is meg kellett volna tenni nekik ezt a szívességet, függetlenül attól, hogy kutyasétáltatásról, bevásárlásról vagy takarításról van szó. Jogos a kiakadás a szüleid részéről.
12/16 anonim válasza:
Nem egész nyáron tartó ingyenes bébiszittelésre kértek meg - engem mondjuk igen, ott elküldtem a francba a kedves apámat -, hanem hogy vidd le a kutyát kemény 20 percre.
Neked sem árt annyi séta.
13/16 Senior Séf válasza:
Pont hétvége van, így semmi sem gátol, hogy sajnáljalak, amiért 10 perccel később kezdhettél recskázni.
14/16 anonim válasza:
Húzhatsz helyette mosogatni, retyót sikálni, főzni, bevásárolni is.
15/16 anonim válasza:
A szülők a kutyát mindig maguknak veszik, akárki legyen a címzett. A gyerekek semmi gonddal nem foglalkoznak, csak a jó része marad nekik.
16/16 hokedli pörkölttel válasza:
én se vittem volna foglalkozzon vele az akinek kellett ne másra sózza rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!