Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért sír állandóan a kutyám?

Miért sír állandóan a kutyám?

Figyelt kérdés

Van egy fél éves németjuhászunk, aki nagyon örök mozgó, alig lehet bírni vele. Sokszor van hogy csak meg akarom szeretgetni de nem marad egy helyben, elkezd harapni és sírni-és rohan a labdáért vagy bármiért

Persze, tudom h szerintem a játék izgalma de miért nem engedi hogy nyugiban simogassuk két percet? Folyton sír mindig kérdem tőle mi a baj, de csak a játék meg rohan mint az őrült nem áll meg

2024. febr. 1. 20:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Oké, nem kioktatást kértem. Feltűnt, hogy nem tudok beleszólni? Én nem tudok beleszólni a szüleim döntésébe, hiába mondtam nekik, hogy nem való nekik kölyökkutya ha nem fogadják be amit mondok nekik. Az előző kutyánk is az volt, ezért lett németjuhász, tágas kerttel, sok játékkal, apukám sokat foglalkozik vele, de mégse játszik úgy, ahogy én tudok vele, hisz én tanítom fiatal felnőttként a parancsra, sétálni és szabályokra
2024. febr. 2. 11:43
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Sajnálatos, ha nem tudod megértetni a szüleiddel, hogy nem csak most lesz gond a kutyával, hanem később is.

Van egy olyan megoldás, házhoz járó kiképzőt kell keresni, aki elviszi sétálni, rohangálni és közben némi tanítást is folytat. Persze, sajnos ennek van anyagi vonzata, nem is kevés, a megfelelő ember megtalálása is számít. Talán heti 3 alkalom segít a kutya fizikai fárasztásában és, ha a szüleid hajlandóak megfogadni a tanácsokat, valamivel könnyebb lesz átvészelni a fiatal kort.

2024. febr. 2. 12:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Én tudom mennyire felelőtlenek a szüleim, én csak segítséget próbáltam kérni, az előzőt si én tanítottam de én már nem lakok otthon, most egy hónapot itthon voltam, de ezer dolgom van, én se tudok vele annyit foglalkozni. Volt kutyánk, imádtuk, jó kutyát neveltünk belőle, én csak próbáltam segítséget kérni és máris a lehurrogást kapom, mikor én KIFEJEZETTEN ELLENEZTEM. sőt, menhelyi kutyát akartam, hiszen a szüleim is idősebbek
2024. febr. 2. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Keressetek neki egy normális gazdát vagy vigyétek vissza ahhoz a szaporítótól, akitől elhoztátok. Ezzel tudsz segíteni. Azzal nem segítesz, hogy mosod kezeidet és magasról szarsz te is a kutyára, mondván, hogy te nem támogattad.
2024. febr. 2. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!