Milyen kutyust tudnátok nekem ajánlani?
Egy kutyusom volt, Ő befogadott volt, nagyon szerettem, keverék, közepes méretű kislány. Most úgy érzem, eljött az idő az újrakezdéshez, de egyébként nem értek a kutyákhoz, nem ismerem a szemelyiségüket, csak néhány barát által (pl Beagle nem nekem való:)
Tudnátok kérlek segíteni, hogy milyen fajta, vagy fajta-jellegű keverék kutyusokban érdemes gondolkozni, ha...
- kinti-benti lenne
- kint: kb 400nm tér, ahol járhat kelhet persze lenne saját 'birodalma' ezen belül
- bent: kb 50nm
- séta: napi egy fér bele, de ismétlem kinti-benti lenne
- foglalkozás: alapvetően a sétán felül kb napi 1-2 órát tudnék vele tölteni
- emberek: mi hárman lakunk együtt, sétálni lehet, hogy néha mások is vinnék szóval jó ha rugalmas de játszani jó lenne ha hajlandó lenne azokkal akikkel bízik mert ez a két ember is jatszana vele
- gyerekünk alapvetően nincs de vannak barátok akiknek vannak, meg rokonságban is, szóval jó lenne ha a gyerkőcök nem okoznának problémát
- szívesen hoznám-vinném, akár kirándulni, akár barátokhoz akár irodába dolgozni magammal (tömegközlekedés!)
- szeretném, ha könnyen tanítható lenne, fogékony és nem a "makacs kutya fajta"
- szeretném ha kijönne más kutyákkal is bár szerintem ez neveltetés kérdése
- szeretném ha azok az emberek akikben én például megbízom azok nyugodtan simigathatnák stb, de azt is szeretném, hogyha például nem vagyok otthon mert elmentem boltba vagy dolgozni akkor azért a házőrző jelleg bekapcsolna
A volt kutyus mindent pipált e téren, de ez véletlen is lehetett. Köszönöm szépen annak aki tud segíteni ajánlani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!