Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta lehet? Most 5...

Milyen fajta lehet? Most 5 hónapos és 4,5 kg, marmagassága 30 cm. Mekkora lesz a végleges mérete (kb. )?

Figyelt kérdés
Itt van róla egy kép: [link]
2010. okt. 23. 18:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
több képed nincs róla? esetleg oldalról? így nehéz megmondani. ált.-ban 1-1,5éves korig nőnek a kutyák. sztem max közepes méretű.
2010. okt. 23. 18:21
 2/17 anonim ***** válasza:
Schnauzer szerintem mindképp van benne. :)
2010. okt. 23. 18:22
 3/17 anonim ***** válasza:

a de édes szőrmók. Nem tudom milyen fajta lehet. A pofija mint egy westijé. Hát még biztos hogy sokat fog nőni. :)

De nagyon édes.

2010. okt. 23. 18:22
 4/17 anonim ***** válasza:
Igen igaza van az előttem szólónak tényleg shnauzer-es inkább. Előző voltam. Sok boldogságot nektek együtt. :D
2010. okt. 23. 18:24
 5/17 anonim ***** válasza:

[link]

Rakj fel még lépet amin oldalról is láthatjuk. Ez egy shnauzer baba oldalról.

2010. okt. 23. 18:26
 6/17 A kérdező kommentje:
itt egymásik kép : [link] talán ez ami még oldalról látszik egy kicsit.
2010. okt. 23. 18:31
 7/17 anonim válasza:
nem tudom, de nagyon édes, imádni valóan néz azokkal a gomb szemeivel :) sztem közepes méretű lesz
2010. okt. 23. 18:32
 8/17 anonim ***** válasza:

fajta: keverék

mekkora lesz: mivel elég nagy a mancsa min 12-15 kg-os lesz felnőtt korában

2010. okt. 23. 18:36
 9/17 anonim ***** válasza:
bichon havanese keverék(havanese-tacskó) lehet nagyon nagyon hasonlit rá :) köze nincs a snauzerhez :/ na mindegy hát szerintem a végleges marmagassága olyan 33-37 cm lesz max hát nem fog már sokat nöni mert 7 hónapos korában el szokták érni a végleges marmagasságot és 1-1,5 éves koráig is nöni fog de nagyon nagyon picit vagy egyeltalán nem fog tovább nöni 7 hónapos korát meghaladóan csak inkább erősődni fog.találtátok a kutyust?ha igen akkor kerestétek a gazdit már?vitétek dokihoz hátha van benne chip?2 hétig csak az eredeti gazdit kell keresni és ezt úgy lehet le elenőrizni hogy ténleg az eredeti hogy fel mutatja az oltási könyvet és minden stimel benne vagy ha chip van benne az már egyértelmően az eredeti gazdi adatait tárolja hát remélem segitettem :)jah amugy az egyik ismerösömnerk is havanese-tacsi keveréke van és pont így néz ki és az övék 33 cm marmagasságú szuka kutyus.ha szuka akkor 33-34 cm lesz ha kan akkor 34-37 cm magas lesz kb
2010. okt. 23. 18:40
 10/17 A kérdező kommentje:

nem találtuk, kaptam egy ismerősömtől mert ők nem tarthatták meg és nem akarták menhelyre vinni szegényt. de sztem nagyon

kis aranyos.

köszönöm szépen a válaszokat.

2010. okt. 23. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!