Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vannak kevésbé szagos kutyafaj...

Vannak kevésbé szagos kutyafajták?

Figyelt kérdés
Tudom, senki nem ez alapján választ kutyát, de én sajnos extrém módon érzékeny vagyok a szagokra, nem tehetek róla. Például ha valaki török füszeres kaját eszik mellettem, akkor már öklendezem, és ki is kell mennem hányni..és bizony hányni is fogok. Szeretem a kutyákat, de sajnos az a tapasztalat, hogy néhány eb is ugyanolyan hatással van rám, mint a török kaják. Ha pedig ázott kutyáról van szó, akkor időm sincs elvonulni, mert ott helyben hányom el magam.

2024. jan. 23. 12:27
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
48%
nekem bichon havanésem van, nem büdös, csak a segge lyuka, azt ne szagolgasd és akkor oké:)
2024. jan. 23. 14:06
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

"Érdekes módon az igazán gusztustalan dolgok, például széklet, vizelet szaga nem irritál"

Sertésen gondolkodtál már?

2024. jan. 23. 15:22
 13/24 A kérdező kommentje:
#12 ez nagyon jó! xD Nem veszem sértésnek a sertést.
2024. jan. 23. 15:24
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
Lehet a kutyákat fürdetni is. Számít az is, hogy ivaros vagy ivartalan. Az én kutyámra a szüleim külön megjegyezték, hogy nem büdös, pedig nem élünk együtt, és nem tartanak semmilyen állatot, szóval részükről nem lehet szó megszokásról. Anyukám csodálkozott is. Mentett félhosszú szőrű, nem nyírós keverék kutyám van. Épp ma fürdettem, most sampon illata van, a talpa meg popcorn illatú.
2024. jan. 23. 15:25
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
Van humorod, ez jó, nem hagyhattam ki. ;-)
2024. jan. 23. 15:25
 16/24 anonim válasza:
0%
A rövid szőrűek.
2024. jan. 23. 15:42
 17/24 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem először is egy pszichológust kellene keresned és ezt nem bántásból írom, hanem mert utána könnyebb lenne az életed.

A kutyafajta pedig teljesen mindegy. Nekem normál szőrű német juhászom van, semmilyen rossz szaga nincs, még ázottan sem. Szalmában alszik, jó minőségű bárányos tápot, rizst, tojást eszik. Ez a két lényeges dolog, ami legfőképp befolyásolja a kutyák szagát.

A nagybátyámék német juhásza mindig benyhén büdös, mivel paplanon fekszik és mindenféle házikosztot is adnak neki.

A kutyám egy ideig halas-kacsás tápot kapott, akkor mindig lehetett érezni a simogatáskor egy enyhe halszagot.

A kutyasuliban akik nyerseznek, tipikus kutyaszagúak.

2024. jan. 23. 16:06
 18/24 anonim ***** válasza:
69%
Nekem egy nagytestű, keverék kutyám van, lakásban. Egyáltalán semmi kutyaszaga nincs. Pedig csak évente 1-2-szer fürdik. Ellenben rengeteg kis testű yorki-szerűség meg bichon-szerűség kutyával találkozok (állatpatikában dolgozom) akiket hiába fürdetnek havonta, irtózatos szaguk van. Pedig nekem rossz az orrom, sok szagot meg sem érzek. Sajnos nagyon kutya-és tartás függő hogy milyen egy kutya szaga. Értsd, ha mondjuk rossz kajával eteted a kutyát, akkor rossz szaga lesz neki.
2024. jan. 23. 16:28
 19/24 anonim ***** válasza:
82%
Van ilyen is: [link]
2024. jan. 23. 16:31
 20/24 anonim ***** válasza:
77%
Az egyik szomszédom ivaros kan kutyáinak van egy erős szaguk, azt mindig lehet tudni, ha ők ott jártak valahol nem sokkal korábban a lépcsőházban, hiába fürdeti őket, és még jól is eteti, sokat költ a kutyáira, ápoltak, versenyekre járnak. Az itt élő ivartalan kutyáknak viszont nincs szaguk.
2024. jan. 23. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!