Lehet bajom attól hogy a bolhás kutyusommal alszok?
Figyelt kérdés
jan. 19. 06:04
1/6 anonim válasza:
Ne szenvedjetek, irtsd ki a bolhat. Vannak szerek ra, ne szenvedjen a kutya se.
2/6 anonim válasza:
Hát a bolha nem válogat, szóval ha vakarózni kezdesz akkor bizony átmentek Rád is.
3/6 anonim válasza:
Nálam a cicámmal volt ez vele aludtam azt átment rám is a bolha és belement a ruhámba és vakarózhattam.
4/6 anonim válasza:
Jellemzően nem szeretik annyira a többi fajt a faj-specifikus bolhák, de attól függetlenül garantálom, hogy jópár bolha rád fog mászni.
Voltam már tele bolhacsípésekkel, hidd el, nagyon nem jó buli.
A kutyust (neki sokkal szarabb, szegényke) és a lakást kezeld le alaposan!
5/6 anonim válasza:
Nekünk behozta egyszer a bolhát a macska,pedig elvileg rendszeresen kapott szert ellene. Először a lábunkat csipték szét a bolhák,de mivel nyár volt,azt hittük szúnyog. Aztán megláttuk őket a parkettán ugrálni. Jól felmostunk,kitakarítottuno,porszívóztunk. Nem szünt meg, minden tele volt bolhával,nem is értettük,honnan jön ennyi...tele lett vele az összes szőnyeg. Hiába takarítottunk,porszívóztunk,vegyszereztünk. Aztán a neten találtam ilyen kártevő irtást,kijöttek és az egész lakást bepermetezték bolhairtóval. Akkor szűnt mrg a probléma. Azóta sem jött elő.
6/6 anonim válasza:
Persze,átmegy a fanszőrödre és vakarhatod magadat ott lent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!