SOS! Valakinek vélemény erről a termékről?
Jó immunerősítő, sokan ajánlják.
Milyen kezelést kapott eddig kennelköhögésre?
1-es köszönöm, de nem az arroganciádra voltam kíváncsi, ha nem tudsz normális választ adni, akkor kímélj meg ezektől, egy "semmi hatása" is elég, és még kevesebb időbe is telt volna bepötyögni
2-es antibiotikumot kapott, az elején kezdett jól lenni, de most ismét erősödtek a tünetei
Vissza kell vinni az orvoshoz. Nem egyformán gyógyulnak a kennelköhögésből a kutyák.
A Vetri jó immun erősítésre. De attól nem fog elmúlni a kennelköhögés.
Az iskolánkon, ha volt kennelköhögés és több kutya is beteg lett, általában a gyógyszer mellé mézet és lándzsás útifű szirupot adtak még a kutyának.
Néha előfordul, hogy a köhögés sajnos tüdőgyulladássá fajul.
Köszönöm mindenkinek! Két hétig kapta eddig, de utóbbi időben hiába kapott, a tünetei mégis visszatértek, szóval valószínűleg keresünk másik állatorvost, csak nem szeretném hogy addig is rosszabbodjon.
Amit még szerettem volna kérdezni kedves 5-ös, mindegy hogy milyen méz, vagy fontos hogy miből van?
Ez jobb szerintem, bar en csak kuraszeruen, megelozes keppen hasznalom. Neha kapnak meg csipkebogyoport vagy homoktovist. Ha sokat jartok kutyas kozossegbe, erdemes legkozelebb beoltatni, kennelkohoges ellen is van oltas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!