Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol vehetnék egy kislány...

Hol vehetnék egy kislány yorkit 10. 000ft alatt?

Figyelt kérdés

A kora mindegy lehet felőlem 20 éves is :)

Ha esetleg van vkinek nagyon idős, akkor azt szívesen elfogadnám ajándékba is :)

Tudom h mindenki leszólja az ilyen kérdéseket, én sem vagyok oda értük, de én pl nem egy 100.000ft-os kutyát akarok 10.000Ft-ért hanem tenmyésztésből már kivont kutyust, mert csak erre van pénzem.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Timi

2010. okt. 23. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább nézz körül menhelyeken.. Vannak nagyon aranyos Yorki keverékek is.
2010. okt. 23. 09:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt biztosan találsz kutyust:

[link]

2010. okt. 23. 09:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi de itt egy darab sincs.

Én nekem fajtatiszta kell, meert keverékem már van. Ő is yorki keverék.

2010. okt. 23. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Bár nem értem, hogy miért annyira fontos valakinek, hogy fajtatiszta legyen a kutya, ha egyszer úgyis csak hobbicélra kell és az anyiagiakkal sem úgy áll.. (bár, magyar mentalitás, h mutassunk többet annál, amink van),azt ajánlom adj fel kutyás oldalakon hirdetést.Pl. bloki.hu eb.hu Mindenképpen írd oda, h nem baj ha idősebb stb. Mondjuk azért a helyedben végiggondolnám, hogy jó lesz e majd, ha megszereted a kutyust, de csak 3-4évet tölthettek mondjuk együtt.. :S
2010. okt. 23. 09:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha fajtiszta és jo helyröl származik,drága,de ennyiért még a szaporítók se adják.

Én westit fogadtam örökbe 2-t,asszem kolyokkutya.hu oldalon voltak hirdetések.Őket ajándékba kaptam,és mivel szaporitotol nem akartam venni,de pénzem nem volt drága kutyára,igy nézelődtem sokat,de menhelyröl is hozott már ismerősöm westit.

Miért kell amugy ennyire most a yorki??sajna divatkutya lett,mindenki szaporit,mert azt hiszi igy meggazdagszik,és olcson sajna hamar bele lehet futni beteg,ideggyenge kutyákba.

2010. okt. 23. 09:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Én nem akarok szaporítani, még előny hogyha ivartalanítva van. Csak annyira édesek, és a fajtáért teljesen odavagyok. Végtelenül szeretem őket :) A kis yorki keverékemet is mindig viszem kozmetikába, mert földig érő, fekete cser szőre van, és minidg yorki fazonra nyírják :) Amúgy őt úgy mentettem, azt se tudtam, hogy mekkora lesz, mondtak rá rottweilert meg csivavát is :D

És kicsi maradt, gyönyörű kutyus, az összes keverékkutya szépségversenyt nyeri :)

2010. okt. 23. 09:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
De ennyiért ivartalanitottat nem kapsz,hisza műtét kerül ennyibe,nem ráád gondoltam amugy h szaporitani akarsz,hanem akik divatbol tartanak yorkit és ugy vannak vele h akkor adjuk el a kölyköket...
2010. okt. 23. 10:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Persze, csak ezzel nyomatékosítottam a dolgot :)

Amúgy azt nem tartom szép dolognak h 10.000ft-ért eladnak 5-6 éves ivaros szukákat, az expressen vannak ilyen hirdetések, mert még nekem is megfordult a fejemben hogy elhoznám és egy alom születne. Persze megtartanék kiskutyát. És ha ez nekem eszembe jutott akkor mi van az embertelen szaporítókkal :S Amúgy imádom őket, nem is értem h h lehet nek ilyen gusztustalan emberek :S

2010. okt. 23. 10:37
 9/9 anonim válasza:
ennyiér SEHOL nem kapszt. A szuka amugy is drágább,mint a kan.
2010. nov. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!