Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kistestű kutyát ajánlan...

Melyik kistestű kutyát ajánlanátok a leginkább úgy,hogy lakásban tartanánk és napkozben nem nagyon lennénk itthon vele suli meg munka miatt?

Figyelt kérdés
Én leginkább a Yorkira meg a Bichon Havanesera gondoltam,de nem tudom.

2024. jan. 8. 16:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%
Tipikus gyerek aki kutyát akar? Anyáék hordják majd rendszeresen orvoshoz? Aztán majd ne hogy az legyen mint a sok fb hirdetés hogy 1-3 éves kutya kóborol mert kidobták vagy örökbe akarják adni "családi problémák miatt" magyarán megunod oszt tovább adod.
2024. jan. 8. 19:13
 12/20 A kérdező kommentje:
Körülbelül a kutyus 4-5 órát lenne egyedül itthon!
2024. jan. 8. 20:49
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

Annyit bármelyik kibír.

Ajánlatos lenne bármelyik kistestű fajtamentőktől egy fiatal, de már nem kölyök kutyát örökbe fogadni. Az ilyen kiskutyák legtöbbször lakásban vannak ideiglenesezve, tehát már szobatiszták.

2024. jan. 8. 22:44
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

"napkozben nem nagyon lennénk itthon vele suli meg munka miatt"

"4-5 órát lenne egyedül itthon"

Most akkor melyik?... A napközben simán jelent 8-10 órát.

2024. jan. 9. 22:44
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
#10 simán kibír 8-10 órát, alapból a legtöbb kutya ennyit van egyedül, mivel a legtöbb ember 8 órában dolgozik. Amikor elhoztam menhelyről a kutyát, ott az állt a szerződésben, hogy maximum 12 órát lehet egyedül hagyva, de ez persze már szélsőséges, én 10 órát mondanék felső határnak.
2024. jan. 10. 11:13
 16/20 anonim ***** válasza:
34%

15-öske, Azért, mert hagynak kutyákat 8-10 órát egyedül, egyáltalán nem jelenti azt, hogy ez jó a kutyának. Próbáld már ki, hogy 8-10 órán át nem mész vécére, de ne csak egy napig, hanem mondjuk évekig!

Kérdező, a 4-5 óra teljesen rendben van egyedül otthon a kutyának. Hallgass arra a tanácsra, hogy felnőtt kutyát fogadj örökbe, menhelyről.

2024. jan. 10. 16:50
 17/20 anonim ***** válasza:
71%

"Próbáld már ki, hogy 8-10 órán át nem mész vécére, de ne csak egy napig, hanem mondjuk évekig!"

A kutya nem ember. Semmi értelme összehasonlítani vele.

2024. jan. 10. 17:28
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
#16 ja persze, most tegyünk úgy, mintha a legtöbb lakásban tartott kutya nem úgy élné le az életét, hogy 8-10 órát naponta egyedül van, mivel mint írtam, a legtöbb ember ennyit dolgozik. Ennyitől semmi baja nem lesz, nem kell ide a felesleges dramatizálás. Kérdező, az tök jó, ha ennél gyakrabban is ki tudjátok majd vinni, de akkor se lesz semmi baja, ha alkalmanként 8-10 óra lesz belőle.
2024. jan. 10. 18:48
 19/20 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó vagyok, én mondjuk heti 3 nap otthonról dolgozok, így csak 2 olyan nap van, mikor 9 órát el vagyok otthonról, a kutyáim kibírják - akkor én se vállaltam volna kutyát, ha minden nap ennyit távol lennék, mert tény, hogy nem ideális nekik, de kibírni kibírják. Szüleim benti kutyája is sokszor volt ennyit egyedül, hisz akkoriban a home office nem ismert fogalom volt, aztán egészségben leélt 15 évet.
2024. jan. 10. 18:51
 20/20 anonim ***** válasza:
61%
A mai home office igazából a pandémia alatt terjedt el, és van, ahol maradt is. Előtte az én munkahelyemen is elképzelhetetlen volt, most részleges távmunkában dolgozom. Kutyám még a klasszikus bejárós munkarend mellett lett, mentett, tudta az egyesület, milyen életvitel mellé hozom. Azóta változott a munkarendem, többet vagyok itthon, de ha nem lett volna pandémia, lehet, hogy semmi változás nem történik ilyen téren. Egyébként ha a kutyámat kérdezné valaki, esőben például képes lenne egész nap ki sem dugni az orrát, akkor sem, ha szabadnapom van, és egész nap itthon vagyok és azt csinálok, amit akarok.
2024. jan. 12. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!