Dog Chow ill. Cat Chow tápról mik a vélemények?
Ma vettem először ilyen tápot a kutyámnak, bárányos rizsest. 2 éves, shih-tzu. Eddig Acana-ból ette a bárányosat. Sajnos csirkeallergiás úh. nem tudtam neki olyat venni amit imádott. Úgy vettem észre h ez is nagyon bejön neki.
A cicámnak is ilyen tápot vettem, Cat Chow.
Mi a véleményetek róla? Tapasztalat? Jó minőségű táp? Szeretném ha szép lenne tőle a szőrük és megfelelő tápanyagokhoz jutnának.
Az én 5,5 hónapos kiskutyám is Dog Chow-t kap. Én meg vagyok vele elégedve, szép a szőre, rendes a széklete. És imádja is, bár ő mindent szeret.
Találtunk egy kismacskát kb 3-4 hete, azóta nálunk van, ő pedig Cat Chow-t kap. Az elején hasmenése volt tőle, de az biztosan azért, mert még életében nem evett tápot, csak az utcán talált ezt-azt. Mostmár ő is helyrejött, rendes a széklete és szereti is.
Szerintem jó táp, és mivel drágábbat nem nagyon engedhetünk meg magunknak, maradunk is ennél.
Na ennek örülök h van akinek azért megfelelő! :)
Szerintem megpróbálom a másik 2 ajánlott tápot is majd, és majd Dinnyécske eldönti h melyik ízlik neki a legjobban.
Amúgy most vettem neki még egy olyan tápot is ami kifejezetten allergiás kutyáknak van. A Royal Canin új tápja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!