Nem divathóbort, komolyan kérdezem: Kell a magyar vizslára, séta közben, télen a hidegben kutyaruhát (mellény) adni?
Ha fázik szerinted akkor igen.
Nekem egy Beagle kutyusom van és ő hord ruhát télen...
Bár most még nem adok rá majd csak akkor ha már 0fok körül van reggel mert akkor már szokot cidrizni szegény.
Az a kutya aki lakásban van tartva nem készül fel a télre igazából. Kicsit vastagabb bundája van de az semmi.
Nekem beaglem van, én nem adok rá ruhát.
Egyrészt mert nem viseli el, másrészt meg ha fázik, úgysincs kedve sétálni. Inkább többször viszem le, rövidebb időre.
Nekem beagle-öm van, és én fogok neki venni kabátot télre, pedig eddig utáltam, ha egy kutyán kabát volt. Minden nap sétálunk, a nagyon hidegben is szívesen jön, és sokat fetreng a hideg földön ilyenkor is játék közben. És főleg az eső, hó miatt szeretném, egyrészt mert csuromvizesen könnyebben megfázik, másrészt mert eszméletlen büdös vizesen :D
Egyébként kinti-benti kutya.
Szóval én venni fogok neki egy sima egyszínű vízálló meleg kabátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!