Mit tegyek a kutyával?
Figyelt kérdés
2 honapos kutyust kaptunk több mint egy hete nálunk van és még mindig fél és hiába hivom kedveskedek neki nem jönn elbujik és csak kajával lehet elö csalogatni mi lehet a baj ?2009. jan. 3. 20:10
1/2 anonim válasza:
Az én kutyám is 2 hónapos volt amikor megkaptam. Ugyan ez volt a helyzet. Én sokat foglalkoztam vele,beszéltem hozzá,az első napokban az ,,ágyát,,bevittem a szobámba és ott alut. Valószinűleg nem érzi biztonságban magát,fél. De amint megszokja az uj környezetet abba fogja hagyni de addig is nagyon sokat kell vele foglalkozni.
2/2 anonim válasza:
Kicsit hagyd békén, fel fog oldósni! Inkább várd meg, amíg ő közelít. A kutyus a hangsúlyodat érti, a szavaidat nem, ha putyujgatod, akkor úgy értelmezheti, hogy ő, mivel elvonul, fél , ezért meg van dicsérve. Új neki a hely, az emberek... több hét is lehet, mire feloldódik!
Az én kutyám 1 évesen került hozzánk a sintértelepről! Kellett neki kb. fél év, mire feloldódott! Adtunk neki időt! Most egy igazi kis zsarnok, ha nem simogatom meg, akkor vakkant, hogy: Hé, itt vagyok! Nem is adnám semmiért... Te is így leszel, csak adj időt ennek a kis kutyaporontynak :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!