Kint volt a közös kertbe a kutyám, a szomszéd meg kieengedte az utcára, mert fél tőle. Most mit csináljak?
"fenyegetett már meg rendőrrel, jegyzővel, sintérrel..."
Akkor mi az istenért hagytad kint a kutyát?
Közös kertbe eszembe nem jutna kiengedni a kutyát, főleg felügyelet nélkül. Még akkor sem, ha mindenki jóban van vele. A kutyám az én felelősségem, még akár véletlenül is kiengedhetné valaki, pusztán figyelmetlenségből.
Lehet, hogy túlzó a szomszédod félelme, nem tudom, mennyire jól nevelt kutyád van, de te legalább annyira hülye voltál.
Most szépen kezdd keresni, posztold közösségi oldalra, nyomtass plakátot...
"mert fél tőle"
Olyan rosszarcú kuty?
Erről valahogy elfelejtettél szólni.
Veled nem lehet beszelni, hiszen a tobbszori keres ellenere is pont szartal bele. Persze, hogy kinjaban mar fenyegetett is, mert semmit nem ert el nalad, ahogy az abra is mutatja, tovabbra is kiengedted a kutyat.
Oszinten, megerdemled, most ebbol majd tanulsz. A kutyust persze sajnalom, nem o tehet rola, remelem, hogy elokerul es jo kis lecke lesz ez neked.
Személyes tapasztalataim alapján már régóta sejtettem,hogy a legtöbb kutyatartó felelőtlen idióta,és alkalmatlan kutyatartásra,de még itt is ez bizonyosodik be egyre jobban.Nem az első ilyen jellegű kérdést olvasom.
Sokszor ti vagytok a legnagyobb állatkínzók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!