Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Nexguard spectra tenyleg...

A Nexguard spectra tenyleg idegmereg es epilepszias lesz a kutya tole evek mulva ?

Figyelt kérdés
Ha evekig tartosan szedi..
jan. 2. 09:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A repellens (elriasztó) szerek sohasem tudnak olyan hatásosak lenni, mint a belsődleges szerek.(állatorvos mondta)

Mi Advocate cseppet használunk, az előző kutyámnál 9 évig, a mostaninál 2 éve és semmilyen mellékhatás nem jelentkezett. Egyébként a mostani kutyámat szívférgesen fogadtam örökbe, túl vagyunk a kezelésen és szerencsére már negatív a teszt. Meg kell hogy mondjam, azok után, amit a kezelés alatt végigcsináltunk mind lelkileg, logisztikailag, mind anyagilag, én a szívférgességnek semmilyen esélyt sem szeretnék adni, ezért a legbiztonságosabb védekezési formát választom.

febr. 17. 17:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Csak advocate cseppeket hasznalsz es ennyi ?
febr. 18. 00:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Advocate csepp mellett, mivel az nem hat kullancsokra Beaphar ComboTec cseppet szoktam még használni. Két hét különbséggel cseppentek, nem egyszerre a kettőt.
febr. 18. 05:47
 14/15 Versenyzővagyok ***** válasza:
Mondanak sokmindent..kb olyan lehet hogy mennyi dohányos lessz rakos
febr. 18. 07:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Vannak érzékenyebbek rá,ezt nem lehet kiszűrni,max akkor ha kutyád tenyésztőtől van és pl az alomtesó vagy valaki a felmenők között produkált tünetet vmelyik kullancs elleni készítményre,ebben az esetben érdemes kerülni.

Nálunk lévő tanuló lány mondta,hogy 2 alom tesója kutyának bravetora érzékenyen reagáltak,így ő nem is mert kockáztatni.

Én kutyám 4 éve szedi a Nexgard Spectrát,muszáj. Eddig lekopogom nem volt baja tőle.

De ha nem kapná valószínűleg babézia miatt már rég halott lenne,mert imádják a kullancsok. Tavaszi időben sajnos 15-20 darabot kefélek ki a bundájából séta után, aztán halott pici kullancsokat így is találok. Szóval neki muszáj.

Cseppekben nem hiszek annyira,meg amint jön a jó idő elviszem úszni hétvégente szóval nálunk nem is lenne jó a csepp,mivel hosszú szőrű nála a foresto is kizáró ok,sajnos tapasztalat más kutyásoknál,hogy hosszú vastag szőrű kutyánál a foresto nem működik.

Marad NGS.

febr. 18. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!