Miért vette le a pórázt? Szerintetek ez normális?
Budaoesten nem bantanak a kutyak. A poraznelkuliek a felos embert se. Illetve a porazas se,ha kozel meri engedni. A gazdak tudjak,h kire hogy reagal a kutya vagy hogy nem reagal.
Az en kutyam se bantana,hiaba felsz tole. Sok felos ember mellett mentunk mar el stb. Terapias kutyakent dolgozhatna akar.
Te is érzed, hogy nem normális amit láttál.
Sokféle kutyás gazda van .
A másik gazdi helyében úgy helyből elküldtem volna az anyjába a vizslás csajt, mert idióta, és tereltem volna magam mögé a kutyámat.
Ez van, alap, hogy
- nem engedem oda máshoz a kutyámat kérdezés nélkül
- nem engedem, hogy másik, idegen kutya odajöjjön és haverkodni kezdjen
Miért? Mert nem tudhatom a két kutya miként reagál egymásra, vagy az idegen állat rám.
Támadott már meg "ő nem bánt" elengedett kutya, sétáltatás közben, aztán még a gazdája volt felháborodva, amikor felrúgtam a kutyáját, mikor az a lábamra kapott.
Rendőrségi ügy lett belőle (külföldön élek), mert sérülést szereztem az ő állata miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!