Milyen nyugtató tablettát, folyadékot stb-t vesztek idén szilveszterre a kutyusotoknak?
A segédre azért kapcsol meg, mert ott munka van, de az utcán egy random ingerre, ami nem kifejezetten ellenetek irányuló támadás, nem lenne szabad bekapcsolnia. Ennyi erővel bekapcsolhatna egy hangos gördeszkásra is, és ha rátámadna a kutya, téged vennének elő.
Az más kérdés, hogy aki felelőtlenül durrogtat, az nyilván nem teszi jól.
Mesélj, a random gördeszkás és a petárdázás miben hasonlít? Egy jól szocializált kutya mégis miért kapcsolna be ilyenre?
Kérlek, ha nem vagy kutyás, ne beszélj zöldségeket.
És még mindig nem írtad meg, hogy ha egy kutya felcsapja a farkát és elindul az adott, számára fenyegető inger felé, akkor hol van ott a félelem? Javaslom a kutyák testjeleinek megismerését.
Köszönöm, elég jártas vagyok az etológiában. Hidd el. És elég jól ismerem a kutyák jelzéseit.
Mellesleg nem harapott meg senkit, mert azonnal rászóltam és magam mellé rendeltem. Ezt a fantazmagóriát nem tudom honnan szetded egyébként. De ez már a többetik tévképzeted most. Sem petárdázós embernek, sem gördeszkásnak nem esett baja.
De persze neked van igazad. Bár nem voltál ott, nem ismered a kutyámat, nincs valós kutyás tudásod, de nyilván a kutya megijedt. Annyira megijedt, hogy elfelejtett félni. De annyira megijedt, hogy azóta is mindig elfelejt félni petárdázás alatt. Nyilván ha a te valós vagy kitalált kutyád fél, akkor minden más kutya is fél. Akkor is, ha nem fél.
Buta, tudatlan trollokra meg több időt nem szánok. Jó éjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!