Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nyugtató tablettát,...

Milyen nyugtató tablettát, folyadékot stb-t vesztek idén szilveszterre a kutyusotoknak?

Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 13:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
Igen. Leszámítva, hogy nem félt, hanem úgy reagált, mint bármelyik másik őv képzett őv fajta. De persze igen...
2023. dec. 30. 18:56
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem ijedt volna meg, akkor nyugodt marad, merthogy nincs olyan ellenség, amitől meg tudna védeni. :-)
2023. dec. 30. 19:12
 13/18 anonim ***** válasza:
18%
Persze. Az őv-n is azért kapcsol be a segédre, mert megijed. Mesélj még.
2023. dec. 30. 21:17
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

A segédre azért kapcsol meg, mert ott munka van, de az utcán egy random ingerre, ami nem kifejezetten ellenetek irányuló támadás, nem lenne szabad bekapcsolnia. Ennyi erővel bekapcsolhatna egy hangos gördeszkásra is, és ha rátámadna a kutya, téged vennének elő.

Az más kérdés, hogy aki felelőtlenül durrogtat, az nyilván nem teszi jól.

2023. dec. 30. 21:20
 15/18 anonim ***** válasza:
18%

Mesélj, a random gördeszkás és a petárdázás miben hasonlít? Egy jól szocializált kutya mégis miért kapcsolna be ilyenre?

Kérlek, ha nem vagy kutyás, ne beszélj zöldségeket.

És még mindig nem írtad meg, hogy ha egy kutya felcsapja a farkát és elindul az adott, számára fenyegető inger felé, akkor hol van ott a félelem? Javaslom a kutyák testjeleinek megismerését.

2023. dec. 30. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Te vagy az, aki félreismered a kutyád testjeleit, kérdezz meg egy etológiában jártas embert, akinek naprakész a tudása, és nem több évtizede tanult elavult dolgokra alapoz. Nem engem fognak előszedni, ha a kutyád valakit megharap, akit nem kellene, mert nem rátok támadott, csak hülye volt, és pont ott lőtt fel egy rakétát. Arra sem támadhat rá, sajnos.
2023. dec. 30. 21:29
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Köszönöm, elég jártas vagyok az etológiában. Hidd el. És elég jól ismerem a kutyák jelzéseit.

Mellesleg nem harapott meg senkit, mert azonnal rászóltam és magam mellé rendeltem. Ezt a fantazmagóriát nem tudom honnan szetded egyébként. De ez már a többetik tévképzeted most. Sem petárdázós embernek, sem gördeszkásnak nem esett baja.

De persze neked van igazad. Bár nem voltál ott, nem ismered a kutyámat, nincs valós kutyás tudásod, de nyilván a kutya megijedt. Annyira megijedt, hogy elfelejtett félni. De annyira megijedt, hogy azóta is mindig elfelejt félni petárdázás alatt. Nyilván ha a te valós vagy kitalált kutyád fél, akkor minden más kutya is fél. Akkor is, ha nem fél.

Buta, tudatlan trollokra meg több időt nem szánok. Jó éjt.

2023. dec. 30. 22:02
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Zylkene kapszula. 5 éve van velünk a kutya, nagyon fél a tűzi játéktól, ilyenkor ugat össze - vissza, meg futkos, közben remeg. Hiába hozzuk be az előtérbe, a szomszédok annyit durrogtatnak, hogy nagyon hangos és látványos.. Muszáj volt idén kitalalni valamit.. Csodát nem várok persze a készítménytől, de ha picit megnyugtatja, az már jó.
2023. dec. 31. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!