Hogy tudnám megtanítani Adolf nevű bullmasztiff-pittbull keverék kutyusomat mancslendíteni?
Szólásszabadság?!!!!!!!! uhh. Te beteg vagy, ráadásul mindenkit hülyének is nézel!! Adolf a kutyád, mancslendítésre akarod tanítani... Bárcsak valamilyen hivatalos szerv megtalálna és akkor magyarázkodhatnál!!!
Hihetetlen. Gondolkodj már ember!!! A népirtással vagy vele kapcsolatban bármilyen dologgal nem lehet viccelni!!! Nem vagy hülye, tudod Te is, hogy ez provokálás!
Sem én, sem a kutyám nem készülünk kiirtani semmilyen népet.
Amúgy ha már itt tartunk, akkor Adolf Hitler milyen népet akart kiirtani és hol? Milyen hiteles bizonyíték van erre? Mielőtt a Wansee konferencia jegyzőkönyvét felhoznád nekem kérlek olvasd el az alábbi rövid tanulmányt:
(Wannsee-Jegyzõkönyv - egy hamisítás anatómiája
JOHANNES PETER NEY írása)
Nem akarok senkit sem mosdatni, de azért szeretném megkérdezni, hogy milyen törvényszéki bizonyíték van arra, hogy tömegesen gyilkoltak volna bárkit is a nácik?
ui.: köszi az egyetlen hasznos választ
Hát... én nem klikkereznék. talán érdemes labdával próbálkozni... szájkosár (ilyen szövetből készült, fressnapfban lehet kapni), így csak a mancsával tudja "elvenni", olyan magasra tartod a labdát, amilyen magasra a mancsát kéne emelnie, és ha "elkapja", jutalomfalatot neki!
Lassan rá lehet szoktatni szerintem :) Csibészeltetni hol akarod?
Ja és ha akarsz, nyugodtan írj privit, én most tanulgatom a dolgokat, nagyon szívesen segítek, amiben tudok :)
20/L (a többi válaszolónak szól, hogy nem vagyok sem neonáci, sem semmilyen hasonló marhaság, egyszerűen csak szeretem az eredeti ideológiát látni és nem csak a népvakítást :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!