Amstaff kölyökkutya összeszoktatható cicákkal, tengerimalacokkal úgy, hogy felnőttként ne bántsa őket?
Osszeszoktathato.
En is raszoltam,szota nem oli meg a sundisznokat csak cipeli.
Persze tudja a parancsokat: gyengen,fogd meg,ne szoritsd. Mindent lehet neki tanitani.
A macskakat is tanitsd meg,h o nem ellenseg.
Nincs belekodolva,h olje meg a kisebb allatokat. Ezek nagyon buta eloiteletek a fajtat nem ismeroktol.
En szocislizaltat vettem. Hozzaszoktattak helyettem ,h lell videlkedni kisebb kutyakkal. Nem tapos rsjuk nem esik rajuk ha kergetoznek.
#7 és #12
Ne már ..
Remélem, a többieknek van igaza.
De most nem tudom.
Ha egy kicsit is ott van a lehetősége annak, hogy akárhogyan van szoktatva és hozzájuk nevelve, 2-3 hónapos korától velük van, de akkor is ott az icipici lehetősége annak, hogy bántaná őket, mert egyszer csak bekattan ...
Nem tudom ...
Egyik oldalról azokat olvasom, akik szerint az amstaffok félreértett családi kutyák, másik oldal mumusnak tartja ...
Tanulmányozd kicsit ezt az USA statisztikát.
Évente 38000 állatot ölnek meg pitbull és pitbull jellegű keverékek az USA-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!