Hogyan nevezzem a yorkimat?
karácsonyra , megkapom életem első yorkiját (:
tudom..addig még van bőven idő , de elkezdtem neveken gondolkodni , de nem sok van ami tetszik.
(Kisfiú lesz)
így előre nem fogom elnevezni , mert ugygondoltam pár napig figyelem majd , a viselkedését , és ugy biztos találó nevet találok...(:
Amik most tetszenek: Zsebi(habár lehet h kicsit lányos :'( ) Dexter,Dodó,
Nektek ezek közül melyik tetszik , és miért?
Esetleg egyéb ötletek?
előre is köszi 13/L
Szerintem felesleges előre gondolkozni rajta. Az én kutyám 1 hét után kapott nevet:) Eredetileg Punky-t akartam, de túl bájos volt ahhoz, hogy ilyen nevet adjak neki:)
Ha látod a természetét, akkor majd eldöntöd, hogy mi való neki. A Zsebi egyébként aranyos, és könnyű kimondani.
ha tetszik a zsebi név legyen az met kicsikutya:D a zsebben is elfér )csk vicceltem)
a zsebi nem lányos mert a micimackóban is fiú volt zsebi:D
szóval ha tetszik akkor semmi akadálya:D
köszia a válaszokat...hát , majd meglátjuk mi illik rá...(:
Várom a továbbiakat:)
Huu , képbe jött még egy eséjes név : Roni (:
olyan aranyos ez a név..feltettem egy másik kérdést is , és azthittem , hogy a Roni , a veronika becézése, de egyik kedves válaszoló utánnanézett , és a Ronald becézése is (:
azthiszem hogy a Zsebi és a Roni a "döntős" , de meglátjuk , ami majd illik rá (:
zsebi tucat név. Roni helyes.
De felhívnám a figyelmedet hogy a név választás még ráér, előbb el kellene olvasni pár kutyás cikket, könyvet, a yorki egy nagyon nehezen kezelhető fajta, kezdő kutyásnak, nem való, erős kéz és tapasztalat kell hozzá.
köszi a választ (:
hidd el , megbirkózom vele.(:
Április óta a kutyás/yorkis könyveket bújom , társasházban lakunk , és van itt 2 yorki..a 4 napig vigyáztam az egyikre , és rengeteget beszélgettem a gazdájával , a kutyus neveléséről , tudnivalókról..most is folyamatosan yorkival kapcsolataos cikkeket/könyveket olvasok , neten nézelődök (:
de kszi a válaszodat , és ha meglesz a Kutyi , írok (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!