Amstaff tavoltartja a rossz szandeku embereket az utcan? Vagy valasszak inkabb rottweilert? Tapasztalat amstaffal?
Eredetileg amstaffot akartam, eleg nagy es "ijeszto" kinezetu nekem o is, de az amstaff emberbarat, tehat nem fogja orizni a lakast, se megvedeni az utcan, viszont szerintem lehet kicsit kevesbe baratsagosra nevelni az idegenekkel szemben, ne akarjon pajtizni mindenkivel az utcan(lattam ilyen amstaffot, minden szembejovo embert, kutyat baratsagos ugatassal, farokcsovalassal udvozolt, barki megsimogathatta, nem akarom, hogy ilyen legyen).
Szerintetek elegendo az amstaff, ha a celom az, hogy keruljenek minket az utcan, ne akarjanak baratkozni velunk, a kutya se baratkozzon az utcan idegenekkel, csak azokkal legyen baratsagos, akiket jelenleg ismerek es baratok?
Vagy erre a rottweiler az alkalmasabb?
Nyugodtan legyen barkinek simogatast engedo a kutyad. Legyen lancnyakorve lancporazzal es ha te olyan marckna kulseju vagy,akkor nem merik simizni a kutyad. Illetve nekem mindig megkerdezik,h lehet-e simizni. En engedem,kiveve ha mocskos budos csoves vagy rosszakaratu bajkevero az illeto vagy kisgyerek(felelotlen bajkevero )
A roti is jo kutya. Tudod vannak,akik oda meg vissza vannak ezekert a kutyakert es a kutya megerzi a szeretetet es elkezd az illeto fele menni simiert.
Remelem,h te legabb dokat fogod simizni szeretgetni a kutyad.
Köszi. Persze, én imádni fogom, meg a szűk baráti/családi kör is. Ez kb 5 embert jelent összesen, velem együtt.
Ilyet vennék neki, de rendesen összecsatolnám, nem fojtón használnám, az jó?
Amstaffom lesz.
Kan és vagy fekete vagy szürke.
Főtt hússal-belsőséggel és főtt zöldséggel fogom etetni.
Köszi a válaszokat 😚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!