Én annak nem tudom mi a célcsoportja.
Akinek kinti kutyája van, eddig is megoldotta a napi többszöri vízcserét, nyáron például ugyanúgy kell a meleg miatt.
Akinek fontos a kutyája, az napi többször foglalkozik vele, legalább ránéz, akkor már vizet is adok. De aki napi egyszer kontaktál vele, vagy annyi sem, annak meg szinte mindegy, hogy van-e vize vagy sem.
Aki aggódik a kutyája miatt, hogy télen se jéghideg vizet igyon, az kint sem tartja.
Én legalábbis nem értem ennek a terméknek a létjogosultságát, a fenti gondolatmenet miatt. De ha valaki fel tus világosítani, azt megköszönöm.
3-as válaszolónak! Nekem német juhászom van, én ebben gondolkodom.
Vannak kisebb edények, máshol is. Üsd be keresőbe.
Jézusom mi a rák baja van itt az embereknek 😂😂
Kérdező: nálunk vidéken az állatoknak egy fűtólap van a vályú alatt. Tudom, hogy nem pont erre gondoltál, de tippre ez talán olcsóbb mint egy tál.
Valami hasonló van nekünk is. Teljesen jól működik csirkéknél.
Ja még ehhez hasonló megoldással találkoztam, hogy egy fűtőt raknak a vízbe. Annyi hogy ha az USAból rendeled, akkor a csatlakozó nem lesz jó az itteni konnektorba. De szerintem lehet találni Európán belül is ilyen eszközt , vagy ha mindenképp ezt szeretnéd, van átalakító is.
"Én legalábbis nem értem ennek a terméknek a létjogosultságát, a fenti gondolatmenet miatt. De ha valaki fel tus világosítani, azt megköszönöm."
A fent gondolatmeneted helytelen. Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!