Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fájt a kutyám pocakja, mit...

Fájt a kutyám pocakja, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mi általában télen esténként be szoktuk engedni a kutyámat. Ez tegnap sem volt másként. Mikor beengedtük hallottam, hogy furi hangok jönnek a hasából. Ilyen olyan mintha az ilyen evős ASMR-eket hallgatnád. Cuppogott. Utána olvastam a neten és azt láttam, hogy adjak neki tököt. Pont volt itthon, de láttam, hogy penészes. Nem adtam oda neki. Így bent hagytam estére a kutyát. Reggel mikor kiengedtem volna, láttam, hogy büdös van. Majd balra néztem és meghallottam a nagy büdös kutyafost. Nem tudtam mivel feltakarítani még. Ajánlanátok valami törlőkendőt, vagy vegyszert amivel feltakaríthatnám? Ja meg egy kutyakozmetikust mert anyu nem engedi, hogy a nyakig szaros kutyát belerakjam a kádba. Légyszi segítsetek nekem mert már nagyon büdös van!

2023. dec. 3. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%

A fürdőkádat arra találták ki, hogy lemosd a szart arról, amiről le kell mosni!

A kád nem fajspecifikus, hanem méretspecifikus - tehát egy kutyát nyugodtan lemoshatsz benne - anyádat meg küld el az édesanyjába!

:-/

2023. dec. 3. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
8 Sajnálom kis szívem, de a korosztályod nagyja ilyen. Ha Te nem vagy olyan, akkor nem veszed magadra. Ennyi.
2023. dec. 3. 21:31
 13/15 anonim ***** válasza:
13%

1) ujsagpapirral felszeded a kskit egy reklsmszatyorba.

2) citromsavporos vizzel feltorlod. Jo a sima etelecet is.

Ez fertotlenit. Torlorongyot kifobod vagy kimosod 95 fokos programon mososzerrel.

3) kutyat kadba /zuhsnyzoba mosd le. Nyakorv poraz rajta. Csaladtag fogja ,eteti,te mosod kezmeleg vizzel es hidratalo tusfurdovel .

A hasfahas fosas fergesseg jele.

Fereghajtot adj meki. Veny nelkul lsphsto : ferdocat tanlette. 5 kg/tabletta.

Tiz nap mulva ujra adj be egy sulyanak megfelelo adagot.

Ne tarsd kinn a kutyat mer ferges lesz?h megeszi a doglott ferges allatokst vagy az urulekuket.

Borsmenta teafuvet adj a kajajahoz miutan beadtad a ferdocatot par mspig . Etkezesek kozt pici falat sajtot neki.

2023. dec. 3. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a rész tetszik a legjobban: "láttam, hogy büdös van"

Meg ez: "meghallottam a nagy büdös kutyafost"

Neked kicsit össze vannak keveredve az érzékszerveid :D

2023. dec. 3. 22:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen férges a kutya, aminek meg a hasa. Lehet más jellegű fertőzés is vagy valamit felevett odakint, időnként az én kutyámnak is hasmenése, pedig nem férges és 80%-ban benti. Én mit csinálok ha meg a kutyám hasa? Fogok WC papírt, feltörlöm az ürüléket, lehúzom a WC-n, majd felmosom valamilyen fertőtlenítővel ott a padlót, ha büdös a kutya, akkor a tusolóban megfürdetem. És nem rinyálok, hogy "jaj, de büdös", meg "milyen undorító", meg "hogy szedjem fel". Ha véletlen olyan lesz a kezem, majd lemosom. Ha meg a tusoló vagy a kád lesz olyan azt is lefertőtlenítem. Nem egy ördöglakat. Egyszeri alkalom még belefér, ha nincs tovább gond, akkor még nem rohanunk hanyatt-homlok lélekszakadva az orvoshoz, de azért ha megy a hasa érdemes meglátogatni a dokit.

Egyébként nekem is olyan volt anyám, hogy "jaj, nem lehet belerakni a kutyát a kádba, mert milyen undorító". Én ezt úgy oldottam meg, hogy szereztem egy műanyag kádat a kutyának, beraktam a kád mellé, a tusnak a gégecsöve elért a kutyáig, a saját kádjában mostam a kutyát utána meg a WC-be öntöttem a koszos vizet, a fürdőszobát meg felmostam ha oda is ment víz. És így elkerültem a vitát.

2023. dec. 3. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!