Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák miért szeretnek...

A kutyák miért szeretnek annyira enni, hogy gyakorlatilag bármire rá lehet venni őket egy jutalomfalattal?

Figyelt kérdés
Elsősorban kutyák és velük egy háztartásban élő macskák válaszát várom, köszönöm.

2023. nov. 27. 04:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

A kutya gyomra ragadozó gyomor.Képes akár a tízszeresére is kitágulni. A vadon élők amikor ételhez jutnak, teljesen tele szik magukat, ha lehet. Utána azt az adagot emésztik. Újra enni //vadászni// akkor fognak, ha ismét éhesek lesznek.

A mi háziállatainknak adunk minden nap enni. Így nem érzik azt, hogy tele a gyomruk.Ezért mindent megtesznek, hogy még ehessenek.

Ha mindig annyit kapnának, amennyi beléjük fér, gyorsan hízott malac lesz belőlük, mert a vadakhoz képest kényelemben élnek.

2023. nov. 27. 11:03
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Az én kutyám például nem eszik meg akármit, és nem is lehet akármilyen étellel motiválni. Etetés után abszolút nem is érdeklik a falatok, a játék annál inkább. Ez mindig függ a fajtától, mérettől, életkörülményektől és legfőképpen a kutya személyiségétől. Valamelyik annyira falánk (hiába kap mindig időben elegendő ételt), hogy minden egyes etetés után hány, és vissza eszi. (Ez kutya dolog, chill)

Ezeknek találták ki a habzsolásgátlót.

- Hozhatja alomból is, a legkisebb kölykök ritkán jutnak elegendő ételhez, eltúrják a nagyobbak és elveszik előle. Meg kell tanulnia gyorsan nagy mennyiséget enni, hogy ő is kapjon.

- Hozhatja rossz körülményekből is. Ha nem etetik elegendő étellel, elveszik előle vagy túl hosszú időnként kap enni az éhség miatt fal, és ez berögzül.

- Valamelyik fajta ilyen, a bulldogok és mopszok arca egy anatómiai katasztrófa. Minél gyorsabban túl szeretnék esni az evésen, és rágni jó formán nem is tudnak kényelmesen, így amit lehet csak nyelnek mint a kacsa.

[...]

Falánk kutya = könnyen motiválható kutya

A macska egyébként ugyan így működik, csak egy kicsit lassabban. Én láttam már sok nevelt macskát, foglalkoztak velük a gazdáik rengeteget. Rendes húsos falatokkal jutalmazták őket.

2023. nov. 27. 13:04
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
Az emberek hülyék hogy egy kis pénzzel rá lehet őket venni heti 50 óra munkára?
2023. nov. 27. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyám is elvette tőlem azt a kaját amit nem szeretett.

Elrejtette a pafájában, majd kiköpte amikor úgy gondolta nem látom. Vicces volt mert elég bénán alcázta, hogy megette.

2023. nov. 29. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!