A kutyák miért alszanak nyitott szemmel?
Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 22:50
1/13 anonim válasza:
Az én kutyám csukott szemmel alszik, és szerintem a többi is
2/13 anonim válasza:
Kérdező, és 1. ismeritek azt a viccet, hogy egy fizikus, egy mérnök és egy matematikus utaznak vonattal Skóciába? Mindannyian jegyzetelnek. Meglátnak egy fekete juhot.
A mérnök felírja: Skóciában feketék a birkák.
A fizikus ezt írja: Skóciában van legalább 1 fekete birka.
A matematikus: Skóciában van legalább 1 birka, aminek legalább az egyik oldala fekete.
Látom, ti a mérnökök vagytok a sztoriból... :)
4/13 anonim válasza:
Ne általánosítsatok. Egyes kutyák nyitott szemmel alszanak, de a legtöbb nem.
6/13 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz! Lehet, van valami oka (idegi). Elképzelhető, hogy azt jelzi, nincs rendben valami a kutyussal.... a biztonság kedvéért megnézetném....
7/13 anonim válasza:
Az én kutyám csukott szemmel alszik. Az egyik macskánk alszik úgy, hogy a fél szeme nyitva van, de csak azért, mert azon a pofijának azon az oldalán idegbénulása van.
9/13 anonim válasza:
Sziuus! Szerintem lelki okai lehetnek😣 tudod amikor mondják az embereknek is a mondást hogy félig nyitott szemmel aludj, lehet szó szerint vette szegénykém. Nem lehet hogy bántotta az előző gazdája és fél egyedül szundizni?😔🥀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!