Kezdő online kutya-tartó tanfolyam van?
Gyerekkoromban volt kutya a családnál, de azóta sok idő eltelt.
Hamarosan örökbefogadnék egy kutyust és szeretnék jó gazda lenni.
Van esteleg (pl Youtube-videó sorozat) ahol mindent átbeszélnek a kutya-tartásról?
Pl etetés, lemozgatás, védőoltások, egészség, stb
Ha az angol nyelv nem akadály akkor Tom Daviesnek az Upstate Canine Academy csatornáját ajánlom, a kutya viselkedésről, tanításról, nevelésről nagyon sok mindent elmond, nagyon jó még a McCann Dog Training, esetleg azzal kapcsolatban hogy tényleg mire számíts, hogy készülj fel miket ajánlott venni stb.
Magyarok közül talán Nyakas Gábor az akinek nézegettem videóit és egészen informatív. Cesar Milannek volt egy TV sorozata, abból szerintem vannak részek yt-n magyarul, nagyon érdemes átvenni ezt a gondolkodásmódot.
Az oltásokról szerintem nem nagyon találsz infót a neten, egyszerűbb ha majd az orvosod mondja meg a sorrendet, ez rendelőnként változhat, de arra készülj fel hogyha kölyköt hoztok 2-től 4 hónapos koráig 2 hetente egy 10-est ott kell hagyni az orvosnál. Utana majd 6 hónaposan van oltás, aztán évente.
A kutyaiskolát nagyon ajánlom főleg ha menhelyi kutyus lesz.
A youtubeos videók alapján alap dolgokat te is meg tudsz neki tanítani otthon amíg fiatal a sulihoz pl ül, fekszik, marad, helyedre, gyere stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!