Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya van a képen?

Milyen kutya van a képen?

Figyelt kérdés

[link]

Pinterseten találtam de nem tudom milyen fajta kutya.

2023. nov. 10. 16:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Most mi itt a logika?"

Az, hogy több felhasználónak is van ugyanannyi %-a. :-D Nem csak 100 ember használja az oldalt...

2023. nov. 12. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Az oldalt, de e kérdés alatt nem hiszom, hogy olyan sokan megfordultak, de ha mégis pont kettő csüszre ugyanannyi %-os? Na mindegy. Csak érdekes volt.
2023. nov. 12. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért? Az első választ 2 db 86%-os is lepontozta.
2023. nov. 12. 20:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Igazad lehet. Azt nem is figyeltem.
2023. nov. 12. 20:08
 15/16 anonim ***** válasza:

De az is lehet, hogy a felpontozott válasznak csak az első feléig jutottak, és nem használják a félig-meddig hasznos pontozást, ami azt jelentené, hogy van a válasznak hasznos része, meg olyan is, ami azért nem annyira stimmel.

Egyébként ha fajtatiszta kutya van a képen, én is hosszú szőrű kelpiet mondanék. A mudinak göndörebb a szőre, de van abból is barna. Ha keverék, akkor meg nagyon jól sikerült.

2023. nov. 12. 20:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. nov. 13. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!