Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szürke/maszkós és fakó puli...

Szürke/maszkós és fakó puli nevek? Lány + fiú is kellene.

Figyelt kérdés

Nekem eddig ezek a nevek jöttek a fejembe

fiú: Rodzser, Roli, Rolly, Medox, Hárpör,

Harper, Brendon, Rodrigó, Berci, Gusztáv, Szépia, Edna, Dina, Elza, Brenda

lány: most az nehezebb (talán férfi létemre ) de nekem a Dzsemma (Gemma) jól hangzik.

2023. okt. 27. 17:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%

Ne haragudj, de elég fura nevek, hogy enyhén fejezzem ki magam.. Rodrigó??? Harpör?? Dzsemma????

Fiú - Pamacs, Fickó, Miszter, Bogáncs, Pircsi, Bogi

Lány - Pumukli

2023. okt. 27. 17:07
 2/20 anonim ***** válasza:
86%

Ezek a nevek amiket megadtál borzasztóak.

Lány: Pulcsi/Julcsi, Donna, Miszisz

2023. okt. 27. 17:08
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem cickány gyereket nevezel el, hanem kutyát. Legyen már szerencsétleneknek normális neve 😂

Ha mindenképpen ilyen külföldit akarsz legalább ne ilyen gyökér módon írd le.

"Hárpör" az Harper, az pedig nem Medox hanem Maddox.

Mex/Max, Rosco, Bella, Maya, Jack, ilyesmi rövideket szoktak amit a kutya is megjegyez.

2023. okt. 27. 17:17
 4/20 anonim válasza:
57%

Szerintem teljesen jók, kutyáknak lesz, nem? Az a lényeg, hogy hallgassanak rájuk, és onnantól kezdve mindegy. Az egyik ismerősöm nem tudott nevet adni a kutyájának, viszont az apja annyiszor botlott bele a kutyába, és annyiszor mondta, hogy k**vaanyád, hogy arra is elkezdett hallgatni a kutya XD (Végül amúgy Molly lett). A kutyák pedig úgyse fognak elgondolkodni azon, hogy nekik tetszik-e a nevük, és a családtagok se fognak beszólni, hogy milyen nevet adtál a kutyának.

De ha még érdekel név, akkor pulinak én szívesen adnám azt a nevet, hogy Raszta, Bojt, Rojt, Pompom (én magam nem szeretem azt, amikor egy kutyát embernéven hívnak, lehet, hogy azért, mert Lili vagyok, és azt is gyakran adják kutyáknak, csak tudnám, miért, de borzasztó szar hallani.)

2023. okt. 27. 17:28
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

Magyar kutyának ne adj cigányos nevet, nem illik a pulihoz.

Tippek: Frufru, Kócos, Betyár, Pupák, Bukfenc, Pamacs, Pompon, Hómancs, Kefír, Smoky, Shadow, Elroy, Pepper, Curly, Nani, Rozi

2023. okt. 27. 17:45
 6/20 anonim ***** válasza:
18%
Nem rosszból, de ezek a Frufru meg Pircsi nevek is megérnek egy misét. Nem rosszból, de ez a Hárpör kb egy kategória azzal, hogy Miszisz meg Miszter 😂
2023. okt. 27. 17:46
 7/20 anonim ***** válasza:
34%

"Magyar kutyának..."

Ezt alapul véve a Smoky, Shadow, Elroy, Pepper, Curly sem "magyar nevek". Amúgy ez nem tökmindegy? Sok kutyának adnak ilyen neveket.

Hárpör-Harper nincs sok különbség, szinte ugyanúgy ejeted, akkor már inkább az eredeti Harper. Mondjuk az angol nyelvterületen (emberek körében) inkább lánynév. A Szépia, Edna, Dina, Elza, Brenda is inkább lányosak.

Én a felsoroltak közül a Rolit vagy a Bercit adnám fiú kutyának, a Gemma sem rossz lánynak.

2023. okt. 27. 18:37
 8/20 anonim ***** válasza:
66%
fiú: Hobo
2023. okt. 27. 18:40
 9/20 anonim ***** válasza:
75%
Cigányos név az, ami a magyar nyelv megerőszakolása fonetikus írással (pl. Rodzser), ilyet sem embernek sem állatnak nem kellene adni, nem fonetikus írással (pl. Roger) jó.
2023. okt. 27. 18:44
 10/20 anonim ***** válasza:
76%
A Roger névre nekem inkább sötét színű kutya ugrik be, egy fekete pulihoz illene.
2023. okt. 27. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!