Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amerikai staffordra hol...

Amerikai staffordra hol vegyek/rendeljek vizallo es szelallo kutyaoverallt Budapesten?

Figyelt kérdés

Hosszujju legyen mind a megy laban.

Melyik webshop melyik modellje jo ra? Lehetoleg sotet szin legyen.

Eddig olyat sikerult rendelni,hogy egy agar fert volna bele. Mell e kicsi ,de hathosszba nagy volt.

Kerem,hogy ilyen kutyara vasarolok irjanak,mert a googlet en is neztem mar .

#Vizallo kutyaoverall
2023. okt. 27. 10:21
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha esetleg nem találsz, varratni is tudsz egyedit. Lehet, hogy drágább, de biztos, hogy méretben jó lesz. Az én kutyám is kiesik a konfekció méretből, nem staff, kisebb, de neki is nehezen találtam olyat, ami hosszra és bőségre is jó. Amikor keresgéltem, akkor találtam ezt a lehetőséget is, aztán ilyen végső megoldásnak megjegyeztem.
2023. okt. 27. 10:47
 2/9 A kérdező kommentje:

A varratasra nincs idom. Kesz ruhat akarok venni. Profi anyagbol. Csomagpontra utanvettel.

Mar sokszor volt problemam meretre varratassal. Nem az lett,amit akartam.

Minden torzskonyvek kutya konfekviomeret.

Itt a lehetoseg uj vallalkozasra: ilyen tuhakat hyartani. Minden amstaff egygorma meretu.

2023. okt. 27. 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Hol varrattál, ami nem volt jó végül? Elvileg ilyeneknél mindent pontos méretre csinálnak, nem kellene eltérnie. Ki mérte le a kutyát?

Az átlag kutyaruhák egyébként egy fazonra készülnek, leginkább ölebekre kezdték el, aztán lett több méret, mert lett igény, de pont emiatt nem jó minden fajtára, emiatt kell külön agár fazon, tacskó fazon, és a staff is kilóghat az átlag fazonból. Teljesen mások az arányai egy staffnak, mint mondjuk egy bichonnak.

2023. okt. 27. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Azért remélem, hogy találsz megoldást. Van staff csoport közösségi oldalon? Lehet, hogy olyan helyen hamarabb kapsz választ, mint itt.
2023. okt. 27. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Zoopluson nézd meg oda fel is szoktak rakni fotokat a gazdik. Onnan szoktam mindenfélét rendelni.
2023. okt. 27. 12:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Zooplus vagy fressnapf, ott van szabványméret.

De ha nem ilyen fű alatt varró szomszéd nénit kértél meg, és jól le lett mérve a kutya akkor a ruhának megfelelőnek kell lennie. Cégnél vissza küldöd és adnak másikat, ha nem akkor mutasd fel az ujjad és írd rá, hogy fogyasztóvédelem. 🤷🏼‍♀️

Mindig kérnek pontos méreteket.

2023. okt. 27. 14:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Zoopluson talaltam.

Elozot is onnan rdndrltem,ami egy agarra lett volna jo.

Most irtam nekik,h csak csimagponton tudom atvenni.

Varratas: magamra varrattam: megkertem ,h fel kezdejemet fedje sz ujja a telikabatnsk,h ne fazzon a kezem,erre csukloig erot csinalt. Mindig atlapolos kabatokat hordok : mellben is olyan szukre szabta,h ossze se lehet szinte kspcsolni. Anyaga borzalmas,2 felvetel utan kibolyhosodott.

2023. okt. 27. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kontárral varrattál. Nekem is volt varratott ruhám, sose szabták el.
2023. okt. 27. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is gyakran varratok, a páromnak is varratott ruhái vannak, és még sosem volt gond, vagy ha igen javították. Szabótól lehet a legjobb öltönyöket venni/igazíttatni.
2023. okt. 27. 15:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!