Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Falun mikor/órakkor sétáltatha...

Falun mikor/órakkor sétáltathatom a kutyámat?

Figyelt kérdés

Hány órakkor vihetem ki a kutyámat sétálni? Falun lakom, munka előtt mennék vele de a szomszédaim megfenyegettek feljelentésel mert szerintük rikácsol az egész utca tőlünk mert más kutyák ugatnak ránk, viszont az enyém nem, szinte soha, persze ritkán igen visszaugat hát kutya ő is és ha 50 kutya ugat messziről meg közelről és érti akkor mit tegyen, de nevelem azért. De sosem ő kezdi, vagy folytatja, csak néha egy két visszaugatás és kész...

Egy dombra szoktunk menni egy utcát le kell sétálnunk. A polgármester adott meghatalmazást vagy mit hétvégén 9 után vihetem, viszont hétköznapot elfelejtettem említeni, hogy mi legyen.

Máshol is van ilyen megkötés? Elfeljtettem - nem üdülö helyen lakok. Somogy megyében lévö faluban.

2023. okt. 26. 18:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már csakazértis feljelenteném a polgit, plusz erősen szétnéznék a többi kutyás háznál, hiszen a probléma tőlük ered! Ki hogy, hány méteres láncon tartja a kutyáját, mennyi ideig, stb... Majd ezek után, a feljelentett polgármesternél, pofátlanul feljelenteném őket!

Csak hogy tanulják már meg, hol a helyük, vagy érezzék az erőviszonyokat!

2023. nov. 10. 07:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!