Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát szeretnék vásárolni ,...

Kutyát szeretnék vásárolni , és közben figyelgettem is hogy sokan úgy írják hogy faj tiszta jellegű , akkor most ha pl anyuka és apuka is tacskó kutya akkor az faj tiszta ? Vagy mi számít faj tisztának ?

Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a fajta jellegű szövet általában jófogáson és egyéb ilyen oldalakon szoktam látni, ezek tipikus szaporítós szövegek.

Nekünk is van két szaporítós kutyánk, gyerekkoromban kaptam én és a húgom a nagyszüleinktől. Régen még nem figyeltek erre oda az emberek és az idősebb generációkban talán még most sem, nem véletlenül vásárolnak sokan ilyen helyekről. Tehát tapasztalatból beszélek, hogy mindkét kutya problémás eset. Az egyikőjük ortopédia rendellenségekkel küzd, illetve méhgyulladás is kialakult nála. Műteni kellett több százezrekért. A másik kutya pedig idegrendszerileg instabil. Gyerekként 12-13 évesen nem értettem ennek a másik oldalát, de 22 évesen belátom, hogy nagyon rossz döntést hoztak anno a nagyszüleim. Akiket persze nem hibáztatok, másik világban nőttek fel, de a mai generációnak igenis oda kell figyelni arra, hogy csak és kizárólag megbízható tenyésztőtől vásároljanak kutyát. Én is éppen a család idősebb tagjait próbálom edukálni ilyen téren és megmagyarázni miért szeretnék több százezres kutyát és miért nem jó az 50 ezres. Pont ezekért amiket felsoroltam. Ha pedig neked nem fér bele tenyésztőtől kutyát vásárolni, én is a menhelyet vagy a fajtamentést ajánlom.

2023. okt. 24. 16:15
 12/17 anonim ***** válasza:
10%
Ha úgy ban írva egy hirdetés,hogy pl.kuvasz jellegű,az kuvasz is,csak mivel nincsenek papírjai ,nem írhatja ki,hogy kuvasz.
2023. okt. 25. 05:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, magyarán szaporítós kutya
2023. okt. 26. 08:06
 14/17 anonim ***** válasza:
15%

Ez volt a kérdés?Leírtam hogy mit jelent mikor azt írják hogy kuvasz jellegű!

Hát igen ,a gyakorisoknak híg agyuk van sajnos

2023. okt. 26. 10:47
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
Érti mindenki hogy “kuvasz” csak éppen nem mindegy milyen 😂
2023. okt. 26. 11:18
 16/17 anonim ***** válasza:
30%
A kuvasz jellegű azt jelenti, hogy kuvasz jellegű. Hogy kuvasz fajtajegyekez viselő keverék. Ennyi. Csak a kevésbé intelligens emberek képzelnek többet bele.
2023. okt. 26. 12:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Hiába próbálod mindenki válaszát ledegradálni mégis te vagy az aki össze vissza beszél. És ez nem intelligencia kérdése
2023. okt. 26. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!