Panelban lakunk és kutyát szeretnénk, de nekem nem kell inimini. Milyen nagyobb kutya érzi jól magát lakásban?
Egy jó idegrendszerű vizsla?
Vagy agàr. Kifutja magát, és egész nap a kanapét támasztja.
Én is a vizslára szavazok, nekem is az van bár kertesházban élek.
A vizsla egy kényelmes, bújós, mindig a gazdi mellett lévő kutya.
Ha veszel neki egy puha ágyat, nem megy fel a kanapéra :)
Az a mozgás amit írtál bőven elegendő neki.
3-as: Azért ne tartson kutyát mert mások félnek tőle??
Te hol élsz? Ennyi erővel Te ne akarj mondjuk lakást felújítani mert másokat zavar a zaj.
Ki nem sz*ja le????
3: próbállak megérteni: az utcán nem félsz a kutyáktól? Akkor máshol se tartsanak kutyát?
Annyit hozzátennék kutyásként, hogy azt én se szeretem, amikor mások póráz nélkül sétáltatnak kutyát olyan helyen, ahol sok ember van.
Nekem ugyan abszolút szófogadó kutyám van, de csak kutyafuttatóban, erdőben és a városszélu földutakon engedem el, ahol a madár se jár. Ha valaki jön, behívom.
5
Aki egy állatot dögnek nevez az megérdemelne egy hatalmas maflást.
Ha félsz a kutyától mert faék vagy azért dög egy élőlény?
Nem vagy százas az biztos.
Sok sok nagy kutyát a környezetedbe!
Szerintem is jó a vizsla, egész sok embernek volt már a mi lépcsőházunkban, jól bírták, kifejezetten nyugodtnak tűntek mindig.
Sőt, ismerősöm is lakik egy 2 éves vizslával kicsi panelban, jól megvannak.
Dobermann is van a szomszédban, szép jószág, de vele azért sokat is foglalkoznak, rengeteget van az utcán, és meg is van nevelve rendesen. 🙂
U.i.: Az én kisfiam meg a szomszéd kisfiútól meg kislánytól fél, mert sikítoznak, kiabálnak, hangosak. Szólok már nekik, hogy költözzenek el...
Sőt, jelezni fogom, hogy mindenképp kiskutyások költözzenek a helyükre, mert azokat meg szereti 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!