Szuka német juhászkutyád hány kiló?
Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 21:56
1/11 anonim válasza:
Ez elég sok mindentől függ, de a leggyorsabban úgy lehet megmondani, hogyha egy mérlegre állítod.
4/11 anonim válasza:
Nem az enyém, hanem ismerősé, de 36kg.
5/11 A kérdező kommentje:
Érdekes a 2-3-4 válasz, mivel ezek már kan súlyok. Ezek szuka kutyák? Ha igen, akkor biztosan fajtatiszták? Csak mert engem az érdekelne. Elvileg szuka német juhászkutya súlya max 32kg lehet. De ha túlméretes, akkor se lehet több 35-nél.
2023. okt. 16. 21:01
6/11 anonim válasza:
És szerinted a kutya olvassa a leírást? Nem. A genetikát pont nem érdekli. Mudi szuka is max 12kg lehetne, mert valami nagy okos kitalálta, aztán mégis sok a 15-16 kilós.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem mindenben igaz a standard,mert pl nekem ez már nem német juhászkutya:
Hiába aranykoszorús mestertenyészet és hiába nyeri a díjakat sorra.
De a súly/marmagasságban nem tértek el brutális módon.
Szóval azt hittem, az még valamennyire mérvadó.
De akkor ez alapján a kanok már 40-45kgosan normálisak? Ha a szuka 35-40kg.
2023. okt. 16. 22:59
8/11 anonim válasza:
Szerintem igen. Én látok a környéken rendszeresen egy rajzos németjuhász kant és jóval nagyobb, mint az ismerősömé, ami 36 kilós fekete szuka, szóval az a kan simán lehet 45kg. (Valóban borzasztó ez a csapott hát...)
9/11 A kérdező kommentje:
Enyém csak 32 és a doki azt mondta rá, hogy a felső súlyhatáron van, jól néz ki, nagy kutya.
2023. okt. 17. 11:41
10/11 anonim válasza:
A 3-as vagyok, az enyém ónémet juhász szuka. Hosszúszőrű sötét ordas, hatalmas és gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!