Felkészültetek már arra a pillanatra, amikor majd el kell búcsúznotok a kutyátoktól?
Nem lehet felkészülni, 5 éve altattam el első kutyámat. 16,5 évet élt. Nála tudtam,hogy lassan a végét járja,mikor minden héten orvosnál voltam vele. De akkor sem tudtam felkészülni.
Jelenleg van egy 12 éves kutyám és egy 3,5 éves. 12 évesnél többször gondolok rá,hogy mi lesz ha nem lesz. De egyenlőre jó egészségi állapotnak örvend és sokat kirándulunk is,elég fitt kiskutya.
Erre nem lehet felkészülni,mert aki szereti a kutyáját,nem akarja elengedni !16 évig élt a fehér csípőficamos kutyusom, fájt hogy elment ! 10 évig egy barna házőrzőm / megmérgezték /rettenetes volt, a fia velem él. Most egy éve eltűnt gyönyörű ónémet juhászkutyám, hónapokig kerestem, de még most sem törődtem bele,hogy nincs !! Hátha egyszer haza jön !!!
Ők nem szoba, hanem udvari barátaim !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!