Rendeltetek már Reedog terméket, vagy az Elektro nyakörvek oldalról?
Most, hogy már ennyivel hamarabb sötétedik és ennyivel később világosodik felmerült bennem, hogy a világító nyakörv helyett veszek világító hámot a kutyáimra. Nagy bundájúak, így a nyakörv láthatósága sokszor korlátozott, plusz most már kettő van, jó lenne látni őket :D
Találtam is olcsóóón, de túl olcsó... Eleve minden méretet ugyanazon az áron kínál, már ez gyanús, meg az, hogy más termékek legalább kétszer ennyibe kerülnek: [link]
Esetleg, ha van ajánlásotok olcsót, jót, akkor azt szívesen fogadom.
(Igen tudom, hogy amit linkeltem megkötésre nem alkalmas, de nem is szeretném hámon vinni őket. Nyakörvezünk.)
Én is próbálhattam egy időben ilyen nyakörveket, nálunk nem vált be. Random kikapcsolt, ha mozgott intenzívebben a kutya, akkor ez hatványozottan igaz volt.
Nálunk a bicikli lámpa vált be, nagyon erős a fénye.
Nem pont ez, de ilyesmi:
Szerintem amúgy érdemes szétnézni aliexpressen, biztos hogy jobb áron találsz jobb terméket. De az ilyen kutyáknak gyártottakat szerintem hagyd.
Nekem volt ilyen nyakörvem, az e-bayről rendeltem és teljesen jó volt, most bicikli lámpával sétálunk, a kínaiban szoktam venni, most épp hasonlót:
csak ahol vettem 2 db (piros és fehér) volt 1000 ft :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!