Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől kezdte enni, lopkodni a...

Mitől kezdte enni, lopkodni a papírzsebkendőket a kutyánk, mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

11 éves nagy középuszkár kutyánk soha nem csinált ilyet. Nagyon fegyelmezett, jó természetű, intelligens jószág. Mi lehet az oka, hogy ezt teszi mostanában? Valamilyen hiányt szeretne pótolni evvel a szervezetében talán?

(hozzátenném, teljesen mindegy, használt vagy új papírzsebkendőről van szó, ő ellopja, ha módja van rá és elrágcsálja. A szemetesből is kiszedi, pl. az irodai papírszemetesből. Mást nem eszik meg belőle, csak a pzs-t.)

2023. okt. 2. 17:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

A miénk bosszúból csinálta.

Tudom-tudom, emberi tulajdonság, ne ruházzam a kutyára, ők nem tudnak ilyet, blabla. De akkor is így volt.

Ha anyámra haragudott valamiért, akkor az ő ágya előtt volt ronggyá szaggatva az összes zsepi, amit talált (ha nem talált, addig kukázott, amíg igen).

Ha rám haragudott, mondjuk egy korábbi szidás miatt, vagy mert sokat nem voltam otthon épp, akkor gondosan felcipelte az emeletre a talált zsepiket, és az én ágyam előtt terített be vele mindent.

Minden alkalommal, pontosan lehetett tudni, hogy kire haragszik épp. És pontosan tudta, hogy rosszat tesz, mert ilyenkor hazaérkezésnél már az ajtóban sunyítva-lapítva várt, azonnal lehetett tudni, hogy valamit rosszalkodott. Ha hívtam ilyenkor, miután bementem és körbenéztem, akár normális hangon is, direkt nem szidva, akkor se jött, mert pontosan tudta, miért hívom. :D Pedig soha nem kapott ki ezért sem, max összeszidva volt.

Egek, de imádtam a ravasz fejét. A világ összes zsepijét az ágyamba hordhatná, csak bár itt lenne még. :(

2023. okt. 2. 22:28
 12/12 NTBS ***** válasza:
Sok oka lehet. Hobbi, bosszú, gyomoreges, stb.
2023. okt. 3. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!