Titeket zavarna, ha egy ismerősöd "ellopná" a kutyanevedet?
Ha mondjuk a Te fekete kutyád neve Bagira és egy ismerősödnek lesz egy fekete macskája és ő is a Bagira nevét adja neki, csak mert hallotta tőled és megtetszett neki.
Téged nem zavarna?
Nem erről a névről van szó, de nem is az a lényeg.
Más ismerősök mondták, mind, hogy ez milyen hülyeség, miért nem talált ki valami saját nevet, nézte volna meg a macska név listát.
Mások is mondták, hogy ez olyan fura, hogy csak mert tetszik neki.
Ez olyan, minthogy munkahelyeden egyik munkatársadnak a gyerekének a nevét adod Te is a születendő gyerekednek, de nem úgy, hogy már amúgy is tervben volt, hanem hú, ez jó, az enyémnek is ez lesz a neve.
Nem csak nekem fura, de úgy látszik nektek nem az.
Mindegy, úgyse számít.
Az én kutyám egy énekesnőről kapta a nevét, mert arra egyből felfigyelt, mikor próbálgattam neki a neveket. Egyébként meg egyáltalán nem egyedi, bár nem is tucat, de 2 ugyanilyen nevű kutyával már biztos találkoztam a környéken, és a nemüket leszámítva nem is egyformák. Én meg úgy kaptam a nevemet, hogy valaki mondta anyukámnak, hogy illene hozzá egy ilyen nevű kislány, testvérem meg a születésekor kapott nevet, mert minden vizsgálaton lánynak mondták, mert akkor még nem voltak ilyen pontos vizsgálatok, aztán mikor megszületett, akkor kiderült, hogy hát fiú, a szüleink nem is gondolkodtak fiúnéven addig.
Nem értem, mit kell ezen rugózni. Francnak akar mindenki valami nagyon egyedi nevet, aztán csúfolják miatta.
"Ez olyan, minthogy munkahelyeden egyik munkatársadnak a gyerekének a nevét adod Te is a születendő gyerekednek, de nem úgy, hogy már amúgy is tervben volt, hanem hú, ez jó, az enyémnek is ez lesz a neve."
Es nem teljesen mind1? Telefonkonyvbe tudod hany Szabó Imre van? Vagy Kovács László? Ne bohockodjunk mar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!