A kutyámnál ez miért van?
Lehet hogy szellemet lát.
Ez főleg igaz lehet,ha régi házban laksz.
Valamit biztosan hall ott.
Nálunk két évvel ezelőtt volt az egyik szobában, a falban egy érdekes, rágcsáláshoz hasonló hang, elég hangosan. Hiába törtem a fejem, mi lehet az, két hónapba telt rájönni.
Az ablakcserénél el lett vágva a régi tévés koaxkábel, ami a külső falon volt lehozva a padlásról a redőnytokon keresztül a szobába. Teljesen el is felejtettem, mert nem hiányzott, és nem is nézegettem felfelé, hogy észrevegyem.
Fél év múlva elengedett a rögzítés, és a szél a falon mozgatta a kábel behajlított végét. És a szigetelés miatt annyira visszhangzott, hogy bentről úgy hallatszott, hogy a falból jön a rágcsálás.
Hirtelen nem találtam olyan forrást amit hitelesnek fogadnék el, de több találatot is leltem amiben állítólag 5Hz felett már hallják a hangokat.
Tehát elöfordulhat, de az meg csak a sarokban hallatszódna?
Én is valami állatra tippelnék, de ha azt állítod biztos nem az, akkor el kell hinnem, nem látom a helyszínt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!