Szerintetek melyikek a szebbek? A show típusú, vagy a munka típusú angol cocker spánielek?
na most akkor a field spánielről beszéltek, vagy a simán munka vonalú angol cocker spánielről? Mert a field spániel külön fajta, amennyire tudom, Magyarországon nincsen ilyen igazi kennel, és tök máshogy néznek ki, mint az előzőekben belinkeltek.
Így:
KÉRDÉS:
2 éve vettünk egy aranyos cocker kiskutyát. Ismertük a tenyésztőket, ezért láttam a kiskutya szüleit is, akik fajtiszták. Meddig picúr volt teljesen cocker stílusa volt. Most pedig, természetesen felnőtt egyáltalán nem néz ki cockernek. Sokkal inkább egy keveréknek. A füle sokkal rövidebb, a szőre sem olyan kócos, az orra pedig, mint egy rókáé: hegyes. Nagyon szeretjük őt és nem bánjuk, hogy ilyen, csupán annyi a furcsa, hogy a szülei fajtiszták voltak. Szerintetek mitől lett ilyen? :)
Tenyésztőtől vettétek, papírokkal?
Ha nem, akkor nincs kérdés. Pontosabban, akkor megvan a válasz. Ennyit ér az igazolhatatlan származás.
Igen. A papírjai is megvannak.
Én arra gondoltam, hogy lehet utolsóként született és azért ... nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!