Normális, hogy a 2,5 hónapos tacsi ilyen sokat pihen?
1 hete van nálunk egy kis tacskó és azt figyeltük meg, hogy nagyon sokat alszik meg pihen. A kedvenc helyét már az első nap önmaga megtalálta és azóta ha mi bent vagyunk a házban vagy nem vagyunk itthon akkor csak ott fekszik. Mikor alszik, mikor csak úgy ott ül és néz előre vagy harapdálja a plüsseit.
Ha kijövünk hozzá akkor szinte azonnal jön és szalad, játszik meg a kertben szaglászgat de amint bemegyünk ez megszűnik és onnantól kezdve a helyéről csak akkor jön el ha kakil.
Ez normális nála?
Hat az en tacskom mar 15 fok korul menekul be a hazba es alig lehet kirangatni. Takaro alatt alszik a kanapen.
Bar o amugyis inkabb benti kutya, de kimehet a kertbe barmikor.
Kicsit morbid nekem, hogy egy ennyire emberkozpontu kutyat az alagsorban akarsz tartani egesz telen :(
#14 Jó helye van nálam a kutyusnak. :)
Már tegnap éjszaka is bent volt, most napközben van 30 fok így nappal kint van de amint hűl a levegő bent van melegben.
Én egy nagyon boldog kutyust látok benne, mindent megkap és napi 5-6-7 órát csak azzal tölt a család, hogy játszik és foglalkozik vele.
Nem értem miért gyűlölködsz, én nem beszéltem veled ilyen hangnemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!