Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális, hogy a 2,5 hónapos...

Normális, hogy a 2,5 hónapos tacsi ilyen sokat pihen?

Figyelt kérdés

1 hete van nálunk egy kis tacskó és azt figyeltük meg, hogy nagyon sokat alszik meg pihen. A kedvenc helyét már az első nap önmaga megtalálta és azóta ha mi bent vagyunk a házban vagy nem vagyunk itthon akkor csak ott fekszik. Mikor alszik, mikor csak úgy ott ül és néz előre vagy harapdálja a plüsseit.

Ha kijövünk hozzá akkor szinte azonnal jön és szalad, játszik meg a kertben szaglászgat de amint bemegyünk ez megszűnik és onnantól kezdve a helyéről csak akkor jön el ha kakil.

Ez normális nála?

2023. szept. 15. 13:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

Hat az en tacskom mar 15 fok korul menekul be a hazba es alig lehet kirangatni. Takaro alatt alszik a kanapen.

Bar o amugyis inkabb benti kutya, de kimehet a kertbe barmikor.

Kicsit morbid nekem, hogy egy ennyire emberkozpontu kutyat az alagsorban akarsz tartani egesz telen :(

2023. szept. 15. 15:27
 12/16 anonim válasza:
17%
Hát mondjuk a Border colliek mások nekik nagy szőrük van és ők télre más bundát növesztenek, de így jó hogy tacsit bent tartod mert az könnyen megtud fázni... jó kutya nevelést
2023. szept. 15. 18:07
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Nincs kinti tacskó.
2023. szept. 15. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Még egy felelőtlen, buta ember. Mêg egy alkalmatlan gauda, aki nyilván szaporítótól vett "kinti tacskót". Mi a büdös fenének neked állat, kérdező?
2023. szept. 16. 14:31
 15/16 A kérdező kommentje:

#14 Jó helye van nálam a kutyusnak. :)

Már tegnap éjszaka is bent volt, most napközben van 30 fok így nappal kint van de amint hűl a levegő bent van melegben.

Én egy nagyon boldog kutyust látok benne, mindent megkap és napi 5-6-7 órát csak azzal tölt a család, hogy játszik és foglalkozik vele.

Nem értem miért gyűlölködsz, én nem beszéltem veled ilyen hangnemben.

2023. szept. 16. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:
68%
Szaporítót támogattál, kintre vettél kutyát nulla tudással, felelősség tudat egyáltalán nincs benned. Biztos remek helye van a kutyának...
2023. szept. 17. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!