A kutyámhoz szerintetek milyen nyakörv passzol?
Bőr, textil vagy lánc? Milyen erős kell neki?
Már most húsz kiló de szépen sétál, nem rángat, nem húz szóval a mostani gyengébb nyakörv is bírja még. Nézegettem a póráz színeinek jelentését és vagy a kék vagy zöld lenne igazából ideális csak, ha már a póráz zöld akkor a nyakörvet is annak gondoltam. De illik egyáltalán a bundájához?
Én a bőrt szeretem, mert időtálló, de cserébe nehezebb tisztítani.
A textilt lehet mosni, de azt mondják, hogy az kényelmetlenebb a kutyának, mert dörzsölhet és belakadhatnak a szőrszálak.
Láncból csak fojtót vennék, ha igényli a kutya. A hagyományos "sima" lánc csak dísznek jó, mert simán kibújik belőle az állat.
Jól nevelt kutyán a nyakörv csak dísz. Textil.
Az valahogy olyan.. barátságos, változatos, jól mutat a legtöbb kutyán. A lánc az nagyon cigányos (már elnézést). Ilyen putriszökevény Staffi keverékekre szoktak láncokat aggatni, azt' a max 30-35 kilós kutyát a textil is vissza tartja. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!