Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a másik kutya szétszedi a...

Ha a másik kutya szétszedi a kutyám játékát, akkor a kutya gazdája nem köteles kifizetni a kárt vagy pótolni?

Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 07:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Van egy jó kutya és egy rosszkutya szerinted. Szerintem pedig két kevésbé jó gazdi van akik nem voltak elég körültekintőek.

Ebből nem jön le ki volt igazából a hibás, de nem a kutyák. Az, vagy azok csak játszani szerettek volna.

Hol volt, mit csinált a másik kutya gazdája például amikor szetszedte a játékot a másik kutya. Ha másodpercek alatt szétment a játék akkor a gyártónál reklamálj. Ha hosszabb időt vett igénybe akkor a másik gazditól nem szép, hogy nem avatkozott be.

2023. szept. 7. 22:11
 12/19 anonim ***** válasza:
17%

"Tehát olyan helyen dobtad el ahol más kutya is szabadon volt. Ez esetben nem kell fizetnie semmit."

De, kell.

2023. szept. 8. 11:39
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Kötelesnek nem köteles, mert nem tudod rá kötelezni. Illeni illene, ha már épségben nem tudta visszavenni tőle. De hozzáteszem, hogy idegen kutyák társaságában csak akkor illendő elővenni játékot, ha tudod, hogy nem lesz belőle gond - ez alapvető gazdi-etikett. Mert vannak nagyon játék fixált kutyák, és akár verekedés is lehet egy meggondolatlanul eldobott játékból.
2023. szept. 8. 17:01
 14/19 A kérdező kommentje:
Utólag jöttek...
2023. szept. 8. 17:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Értem, hát akkor egyértelműen ő a hunyó.
2023. szept. 9. 12:26
 16/19 A kérdező kommentje:
Várom a pénzt, fizess!
2023. szept. 9. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:
"Kötelesnek nem köteles, mert nem tudod rá kötelezni" ;)
2023. szept. 9. 12:38
 18/19 Paczalos István ***** válasza:
Szerintem beszéljétek meg. ha elzárkózik tőle, ne erőltesd, de jegyezd meg a dolgot.
2023. szept. 14. 14:16
 19/19 A kérdező kommentje:
Egy idegenről van szó, akit azóta se láttam, a rendőrség keresi a felvételt.
2023. szept. 14. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!