Hogy szoktassam le az emberi ételről?
Kutya még nem halt éhen úgy, hogy volt előtte ennivaló👆 ha éhes lesz, megeszi a tápot vagy a nyers húst, csak hozzá van szokva, hogy emberi kaját kapott eddig. Ami mellesleg rettentően káros, nem ehetnek semmiféle hagymát, ami az alapja a legtöbb általunk elfogyasztott ételnek.
DE ezt sem szabad véresen komolyan venni. Az enyém csak pár falat tápot evett, lefogyott, hasmenése meg minden baja volt. Váltottam barf-ra, azóta alig várja a reggelit, és az emésztési gondok is megszűntek.
Őszintén, én "emberi" főtt koszt után állati főtt kosztra térnék át. Állateledel boltokban jó sok féle minőségi húst is lehet kapni. Én az 50 kilós kutyámnak főzök így. A húsokat tudod váltogatni, ha van fagyasztó, akkor egyszerre sok adagot le tudsz főzni, szétporciózni, és minden nap csak ki kell venni egyet. Ez az én esetemben nagyobb munka, mert hát 50 kilós kutyának nem 2 kg húst főzök egyszerre, na de egy tacsinál ez nem egy nagy meló. Egy főzéssel szerintem simán le lehet tudni 2-3 heti adagot.
Nálam kap bele a kutya főtt répát, vagy céklát, esetleg reszelt almát, lazacolajat, pici főtt rizst, és ízületvédő port, időnként humac-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!